Στο νοσοκομείο με κάταγμα στα πόδια ο 33χρονος που έπεσε σε γκρεμό στον Ακάμα

Στο νοσοκομείο με κάταγμα στα πόδια ο 33χρονος που έπεσε σε γκρεμό στον Ακάμα

Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε ο τουρίστας που κατέπεσε με την τετράτροχη μοτοσικλέτα του σε γκρεμό στην περιοχή Κακοσκάλι στον Ακάμα, το μεσημέρι της Τρίτης 11 Ιουλίου.

Ο 33χρονος νοσηλεύεται με κάταγμα στα πόδια, ενώ να υπενθυμίσουμε πως η Αστυνομία έστησε επιχείρηση διάσωσης του προκειμένου να μεταφερθεί με ελικόπτερο στο Νοσοκομείο Πάφου.

Πρόκειται για 33χρονο επισκέπτη ο οποίος ενώ οδηγούσε την τετράτροχη μοτοσικλέτα του στην περιοχή Κακοσκάλι του Ακάμα κάτω από συνθήκες που διερευνώνται έχασε τον έλεγχο και έπεσε σε γκρεμό βάθους 50 μέτρων περίπου.

*Φωτογραφία αρχείου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Προβληματίζει η χαμηλή συσπείρωση ενόψει βουλευτικών εκλογών – Οι πληγές που δεν έχουν κλείσει και η πτωτική πορεία

ΔΗΣΥ: Προβληματίζει η χαμηλή συσπείρωση ενόψει βουλευτικών εκλογών – Οι πληγές που δεν έχουν κλείσει και η πτωτική πορεία

Η χαμηλή συσπείρωση και η αργή επούλωση των εσωκομματικών πληγών φαίνεται να αποτελούν το μεγαλύτερο στοίχημα για τον Δημοκρατικό Συναγερμό ενόψει των βουλευτικών εκλογών του 2026. Η ηγεσία του κόμματος, παρότι επιχειρεί να εκπέμψει μήνυμα ενότητας και ανασύνταξης, δεν κρύβει την ανησυχία της για τις εσωτερικές τριβές που εξακολουθούν να υποβόσκουν μετά το ταραχώδες πολιτικό σκηνικό των Προεδρικών του 2023.