Τέθηκε υπό έλεγχο η φωτιά στην Κοφίνου - Παραμένουν στο σημείο οι δυνάμεις πυρόσβεσης - Δείτε βίντεο και φωτογραφίες

Τέθηκε υπό έλεγχο η φωτιά στην Κοφίνου - Παραμένουν στο σημείο οι δυνάμεις πυρόσβεσης - Δείτε βίντεο και φωτογραφίες

Αναζωπυρώθηκε τις τελευταίες δύο ώρες, πυρκαγιά που ξέσπασε τις πρωϊνές ώρες της Τρίτης 11 Ιουλίου, στο παλαιό σφαγείο Κοφίνου και προληπτικά άρχισε η εκκένωση του Κέντρου Υποδοχής Αιτητών Ασύλου, που βρίσκεται στη περιοχή.

Σύμφωνα με την Αστυνομία η πυρκαγιά ξεκίνησε γύρω στις 3 σήμερα τα ξημερώματα και παρά το γεγονός ότι κατασβέστηκε, λίγο μετά τις 10 το πρωί αναζωπυρώθηκε, λόγω των σφοδρών ανέμων που πνέουν στη περιοχή.

Για κατάσβεση της πυρκαγιάς εργάζονται άνδρες της ΕΜΑΚ, του Τμήματος Δασών και κάτοικοι της περιοχής ενώ επιχειρούν και αεροπλάνα του Τμήματος Δασών.

Λόγω των πυκνών καπνών από τη πυρκαγιά αλλά και των σφοδρών ανέμων που πνέουν στη περιοχή, άρχισε προλητικά η εκκένωση του Κέντρου Υποδοχής Αιτητών Ασύλου που βρίσκεται στην Κοφίνου. 

(12:48) Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες του ThemaOnline, η φωτιά τέθηκε υπό έλεγχο, ενώ στη στο σημείο παραμένουν οι δυνάμεις πυρόσβεσης. 

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Εκλογές Μαΐου με ανοιχτές πληγές στη Δικαιοσύνη – Τι σηματοδοτεί η παρέμβαση της Αννίτας Δημητρίου

Εκλογές Μαΐου με ανοιχτές πληγές στη Δικαιοσύνη – Τι σηματοδοτεί η παρέμβαση της Αννίτας Δημητρίου

Την ώρα που τα κόμματα κινούνται με πυρετώδεις ρυθμούς για να ολοκληρώσουν τα ψηφοδέλτιά τους ενόψει των βουλευτικών εκλογών του Μαΐου, η κοινή γνώμη παρακολουθεί μια άλλη, πιο ανησυχητική πραγματικότητα: καταγγελίες για διαφθορά και εγκλήματα που παραμένουν ατιμώρητα, ισχυρισμοί για εμπλοκή πολιτικών προσώπων και μελών της Αστυνομίας, και ένα σύστημα θεσμών που φαίνεται να χάνει την αξιοπιστία του.

BEST OF TOTHEMAONLINE