Νέο βίντεο-ντοκουμέντο: Η στιγμή που ο 71χρονος πορτοφολάς κλέβει γυναίκα στο «Ελ. Βενιζέλος»

Νέο βίντεο-ντοκουμέντο: Η στιγμή που ο 71χρονος πορτοφολάς κλέβει γυναίκα στο «Ελ. Βενιζέλος»

Στα χέρια της Αστυνομίας βρίσκεται ο 71χρονος πορτοφολάς από το Περού, ο οποίος συνήθιζε να αρπάζει τσάντες και πορτοφόλια από ανυποψίαστους τουρίστες στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος».

Νέο βίντεο - ντοκουμέντο που φέρνει στο φως της δημοσιότητας η Ελλαδική ιστοσελίδα, protothema.gr δείχνει τη στιγμή που ο 71χρονος αρπάζει κινητό τηλέφωνο από τσάντα γυναίκας.

Ο ηλικιωμένος «αετονύχης», όπως φαίνεται και στο βίντεο, αφαιρεί το κινητό τηλέφωνο από την τσάντα της γυναίκας και στη συνέχεια διαφεύγει.

Βίντεο λίγο μετά την κλοπή:

Έπειτα από έρευνα προέκυψε ότι ο αλλοδαπός μετά την κλοπή, επιβιβάστηκε σε λεωφορείο με προορισμό την περιοχή του Πειραιά, όπου κατόπιν αναζητήσεων εντοπίστηκε και συνελήφθη.

Στην κατοχή του βρέθηκε τόσο το αφαιρεθέν κινητό τηλέφωνο, το οποίο αποδόθηκε στην παθούσα, όσο και μία πλαστή άδεια ικανότητας οδήγησης. Εξιχνιάστηκαν επιπλέον 4 περιπτώσεις κλοπών κινητών τηλεφώνων και πορτοφολιών από άτομα στο χώρο του αεροδρομίου.

Επισημαίνεται ότι ο 71χρονος έχει απασχολήσει κατά το παρελθόν τις αρχές για παρόμοια αδικήματα.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε χθες στον αρμόδιο εισαγγελέα.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Κριτική της Λευκωσίας στις ίσες αποστάσεις και βλέμμα στις επόμενες κινήσεις του ΟΗΕ

Κυπριακό: Κριτική της Λευκωσίας στις ίσες αποστάσεις και βλέμμα στις επόμενες κινήσεις του ΟΗΕ

Σε μια χρονική συγκυρία όπου το Κυπριακό επανέρχεται, έστω δειλά, στο διεθνές προσκήνιο, η Λευκωσία στέλνει σαφή μηνύματα προς τα Ηνωμένα Έθνη, εκφράζοντας τόσο τη βούλησή της για συνέχιση της πολιτικής διαδικασίας όσο και την έντονη δυσαρέσκειά της για τη διαχρονική πρακτική τήρησης ίσων αποστάσεων. Οι πρόσφατες Εκθέσεις του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ προς το Συμβούλιο Ασφαλείας αποτέλεσαν την αφορμή για να επαναδιατυπωθεί η θέση της Κυπριακής Δημοκρατίας ότι μια τέτοια προσέγγιση δεν αποτυπώνει με ακρίβεια τις πραγματικότητες επί του εδάφους, οι οποίες πηγάζουν από τη συνεχιζόμενη τουρκική κατοχή.