50-50: Διχασμένο το Twitter από την επιστροφή του Πέτρου Φιλιππίδη - «Μου ήρθε να ξεράσω»

50-50: Διχασμένο το Twitter από την επιστροφή του Πέτρου Φιλιππίδη - «Μου ήρθε να ξεράσω»

Το Mega αποφάσισε να προβάλλει ξανά τη δημοφιλή κωμική σειρά 50-50. Οι περιπέτειες των τριών ζευγαριών ξεκίνησαν από την αρχή και χάρισαν στο τηλεοπτικό κοινό άφθονο γέλιο.

Όπως ήταν αναμενόμενο το Twitter περίμενε τη συγκεκριμένη επιστροφή και οι απόψεις διίστανται. Οι περισσότεροι «αγκάλιασαν» την τηλεοπτική επιστροφή του 50-50, σχολιάζοντας κυρίως το πετυχημένο σενάριο, τις επικές σκηνές αλλά και τις εξαιρετικές ερμηνείες των ηθοποιών.

Από την άλλη πλευρά, αρκετοί ήταν εκείνοι που δεν είδαν με καλό μάτι την επιστροφή του Πέτρου Φιλιππίδη, δεδομένων των καταγγελιών που έγιναν σε βάρος του για απόπειρα βιασμού και για τις οποίες έχει πρωτοδίκως καταδικαστεί.

Παρακάτω ακολουθούν σχόλια στο Twitter από την επιστροφή του 50-50 στους τηλεοπτικούς μας δέκτες.

Πηγή: protothema.gr

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Υπουργικό: Στην Κύπρο τον Απρίλιο οι αρχηγοί κρατών και κυβερνήσεων της ΕΕ - Οι προτεραιότητες της Κυπριακής Προεδρίας

Υπουργικό: Στην Κύπρο τον Απρίλιο οι αρχηγοί κρατών και κυβερνήσεων της ΕΕ - Οι προτεραιότητες της Κυπριακής Προεδρίας

Σε αρκετές προτεραιότητες και δράσεις της επικείμενης Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ αναφέρθηκε σήμερα η Υφυπουργός Ευρωπαϊκών Θεμάτων κα Μαριλένα Ραουνά, μετά τη συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου που είχε ως αποκλειστικό θέμα συζήτησης την Προεδρία της Κυπριακής Δημοκρατίας το πρώτο εξάμηνο του 2026.

BEST OF TOTHEMAONLINE