Άγριο έγκλημα στην Ελλάδα: Άτομο βρέθηκε μαχαιρωμένο σε σπίτι - Η σπιτονοικοκυρά εντόπισε τη σορό

Άγριο έγκλημα στην Ελλάδα: Άτομο βρέθηκε μαχαιρωμένο σε σπίτι - Η σπιτονοικοκυρά εντόπισε τη σορό

Ένα θρίλερ είναι σε εξέλιξη στον Άγιο Παντελεήμονα, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες, άτομο βρέθηκε νεκρό μέσα σε διαμέρισμα και έφερε μαχαιριές.

Η σορός εντοπίστηκε από την σπιτονοικοκυρά, η οποία έψαχνε τον ενοικιαστή για να της δώσει το ενοίκιο, αλλά δεν της απαντούσε. Έτσι μπήκε στο σπίτι και βρέθηκε μπροστά αποτρόπαιο θέαμα.

Οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ είναι σε εξέλιξη, ενώ εκτιμάται ότι η δολοφονία δεν έγινε σήμερα αλλά τις προηγούμενες ημέρες.

Όπως αναφέρει η ΕΛ.ΑΣ, τις απογευματινές ώρες της Δευτέρας, εντοπίστηκε θανάσιμα τραυματισμένο άτομο εντός της οικίας στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα. Προανάκριση για το συμβάν διενεργεί η Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής.

ΠΗΓΗ: Έθνος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Την Πέμπτη προς ψήφιση ειδικό δικαστήριο και δύο προτάσεις νόμου για εκποιήσεις

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

Στο ενεργειακό κόστος ως βασική πρόκληση για την Κυβέρνηση, στις προσπάθειες αξιοποίησης του φυσικού αερίου, καθώς και στις διεθνείς επαφές για προώθηση της Κύπρου ως επενδυτικού προορισμού, αναφέρθηκε τη Μ.Τετάρτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, στο πλαίσιο συζήτησης στρογγυλής τραπέζης με εκπροσώπους του επιχειρηματικού κόσμου στο 16ο Nicosia Economic Congress, σημειώνοντας ότι θα γίνουν συζητήσεις με την ΕΝΙ και την TOTAL ούτως ώστε πριν το τέλος Απριλίου να υπάρξει συμφωνία για αξιοποίηση του κυπριακού φυσικού αερίου εντός του 2027.

BEST OF TOTHEMAONLINE