Ετοιμαστείτε! Έρχονται «καυτές» ημέρες με μεγαλύτερη άνοδο της θερμοκρασίας - Διαβάστε που θα φτάσει ο υδράργυρος

Ετοιμαστείτε! Έρχονται «καυτές» ημέρες με μεγαλύτερη άνοδο της θερμοκρασίας - Διαβάστε που θα φτάσει ο υδράργυρος

Εποχική χαμηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή, ενώ το συνοπτικό σύστημα Κλέων που συνδυάζει ψηλή πίεση και θερμή αέρια μάζα αναμένεται να επηρεάσει την περιοχή από την Πέμπτη.

Απόψε, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και σταδιακά βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί της ίδιας έντασης. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 25 βαθμούς στο εσωτερικό και στα παράλια και γύρω στους 16 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά νοτιοανατολικοί ως νοτιοδυτικοί, ασθενείς και τοπικά μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και σταδιακά μέχρι το απόγευμα νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, της ίδιας έντασης. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 36 βαθμούς στο εσωτερικό, στους 34 στα παράλια και γύρω στους 26 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Το βράδυ,  ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς, 3 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη.

Την Τετάρτη, ο καιρός θα παραμείνει κυρίως αίθριος. Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακά άνοδο για να κυμανθεί πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές για την εποχή.

Την Πέμπτη, ο καιρός θα παραμείνει κυρίως αίθριος. Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακά άνοδο για να κυμανθεί πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές για την εποχή.

Την Παρασκευή,  ο καιρός θα παραμείνει κυρίως αίθριος. Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακά άνοδο για να κυμανθεί πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές για την εποχή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Την Πέμπτη προς ψήφιση ειδικό δικαστήριο και δύο προτάσεις νόμου για εκποιήσεις

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Υπ. Εργασίας σε συντεχνίες για ΑΤΑ:«Να αποφευχθούν αντιπαραθετικές τοποθετήσεις και απεργιακά μέτρα»  - Ολοταχώς για παναπεργία

Υπ. Εργασίας σε συντεχνίες για ΑΤΑ:«Να αποφευχθούν αντιπαραθετικές τοποθετήσεις και απεργιακά μέτρα» - Ολοταχώς για παναπεργία

Κανονικά θα διεξαχθούν οι απεργιακές κινητοποιήσεις, που έχουν εξαγγελθεί για την Πέμπτη, 11 Σεπτεμβρίου, σύμφωνα με κοινή ανακοίνωση των Συνδικαλιστικών Οργανώσεων ΣΕΚ, ΠΕΟ, ΠΑΣΥΔΥ, ΔΕΟΚ.

BEST OF TOTHEMAONLINE