Θρήνος για τον 22χρονο Ντανιέλ - Στο κεφάλι το μοιραίο χτύπημα από την πτώση πασσάλου - Δείτε φωτογραφία
Με μια τραγωδία σημαδεύτηκε το Πάσχα του 2025 αφού έχασε τη ζωή του, έπειτα από πτώση πασσάλου, ο 22χρονος Ντανιέλ Κρίστιαν Φρατιλέσκου.
Νεκρή μέσα στο σπίτι της στα Πολεμίδια εντοπίστηκε αργά σήμερα το απόγευμα 50χρονη. Σύμφωνα με πληροφορίες που εξασφάλισε η ιστοσελίδα μας η άτυχη γυναίκα ζούσε μόνη, ενώ τα τελευταία χρόνια αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας.
Μετά από τηλεφώνημα που έγινε στην Αστυνομία, άντρες της Δύναμης έσπευσαν στη σκηνή, όπου βρήκαν νεκρή την 50χρονη. Εκ πρώτης αποκλείστηκε η εγκληματική ενέργεια, καθώς η γυναίκα δεν έφερε οποιεσδήποτε κακώσεις ή τραύματα.
Δεν κρίθηκε απαραίτητη η παρουσία ιατροδικαστή ως εκ τούτου τα αίτια του θανάτου της θα διακριβωθούν αύριο Τρίτη, μετά την νενομισμένη νεκροψία. Πάντως η είδηση του ξαφνικού θανάτου της. Σκόρπισε θλίψη σε φίλους, συγγενείς και γείτονες της 50χρονης γυναίκας.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις