Ορέστης Χαλκιάς για τον ρόλο του στο Maestro: «Έτυχε να είμαι εγώ αυτός ο άνθρωπος»

Ορέστης Χαλκιάς για τον ρόλο του στο Maestro: «Έτυχε να είμαι εγώ αυτός ο άνθρωπος»

Ο Ορέστης Χαλκιάς γνώρισε την επιτυχία και την ευρύτερη αναγνωρισιμότητα μέσα από τη συμμετοχή του στη σειρά Maestro του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, η οποία πρόσφατα βγήκε και εκτός συνόρων, αφού κατάφερε να φτάσει σε κάθε άκρη της Γης μέσω του Netflix.

Ο νεαρός ηθοποιός μίλησε στη RealLife και τη δημοσιογράφο Νίκη Κώτσου για τη δυσκολία της ενσάρκωσης ενός ομοφυλόφιλου ρόλου στην τηλεόραση αλλά και για τον πολυαναμενόμενο δεύτερο κύκλο της σειράς, που θα βγει στις οθόνες μας το 2024.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Lifenewscy

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

Στο ενεργειακό κόστος ως βασική πρόκληση για την Κυβέρνηση, στις προσπάθειες αξιοποίησης του φυσικού αερίου, καθώς και στις διεθνείς επαφές για προώθηση της Κύπρου ως επενδυτικού προορισμού, αναφέρθηκε τη Μ.Τετάρτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, στο πλαίσιο συζήτησης στρογγυλής τραπέζης με εκπροσώπους του επιχειρηματικού κόσμου στο 16ο Nicosia Economic Congress, σημειώνοντας ότι θα γίνουν συζητήσεις με την ΕΝΙ και την TOTAL ούτως ώστε πριν το τέλος Απριλίου να υπάρξει συμφωνία για αξιοποίηση του κυπριακού φυσικού αερίου εντός του 2027.

BEST OF TOTHEMAONLINE