Γιώργος Καπουτζίδης: «Θέλω ο σύντροφός μου να κάνει παρέα με τους φίλους μου»

Γιώργος Καπουτζίδης: «Θέλω ο σύντροφός μου να κάνει παρέα με τους φίλους μου»

Ο Γιώργος Καπουτζίδης μίλησε για το πώς ο ίδιος διαχειρίστηκε το κομμάτι τις επικοινωνίας στις σειρές του, από το «Παρά πέντε» μέχρι και τις «Σέρρες», αλλά και για το γεγονός ότι έδωσε πρωταγωνιστικό ρόλο σε έναν γκέι χαρακτήρα.

Ο ηθοποιός και σεναριογράφος, βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Καλύτερα Δε Γίνεται», όπου και είπε αρχικά για τις «Σέρρες»: «Είναι 10 καινούργια επεισόδια, είμαι στο 8 και έχω γράψει και ένα κομμάτι από το δέκατο. Δεν ξέρω να σας πω πότε θα ξεκινήσουν τα γυρίσματα. Συνεχίζεται ωραία η ιστορία, είναι πιο αισθηματική και επικεντρωμένη στον έρωτα».

Διαβάστε τη συνέχεια στο Lifenewscy

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Δέχθηκε Γονείς Παιδιών με Ειδικές Ανάγκες - Σε προετοιμασία συνεκτική κοινωνική πολιτική

ΠτΔ: Δέχθηκε Γονείς Παιδιών με Ειδικές Ανάγκες - Σε προετοιμασία συνεκτική κοινωνική πολιτική

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης δέχθηκε σήμερα, στο Προεδρικό Μέγαρο, τον Πρόεδρο και μέλη της Παγκύπριας Ομοσπονδίας Συνδέσμων Γονέων Παιδιών με Ειδικές Ανάγκες (Π.Ο.ΣΥ.ΓΟ.Π.Ε.Α.), στο Προεδρικό Μέγαρο.