Βραζιλία: Τουλάχιστον 11 νεκροί από την κατάρρευση πολυκατοικίας

Βραζιλία: Τουλάχιστον 11 νεκροί από την κατάρρευση πολυκατοικίας

Τουλάχιστον 11 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους από την κατάρρευση μιας πολυκατοικίας στην Παουλίστα, κοντά στο Ρεσίφε στη βορειοανατολική Βραζιλία και τρεις άνθρωποι συνεχίζουν να αγνοούνται, ανέφεραν σήμερα οι αρχές σε νεότερο απολογισμό.

Σωστικά συνεργεία έσκαβαν μέσα στα συντρίμμια αναζητώντας μια γυναίκα και δύο παιδιά, που αγνοούνται στην καταστροφή που σημειώθηκε χθες. Εντεκα άνθρωποι τραυματίστηκαν επίσης, ηλικίας 5 έως 45 ετών, σύμφωνα με την Πολιτική Προστασία της πολιτείας Περναμπούκο.

Μια 65χρονη και δύο έφηβες ανασύρθηκαν ζωντανές.

Το τριώροφο κτίριο γειτνίαζε με ένα μεγάλο συγκρότημα κατοικιών, σύμφωνα με εικόνες που δημοσίευσαν τοπικά μμε.

Τα διαμερίσματα εκεί είχαν σφραγιστεί το 2010 λόγω κινδύνου κατάρρευσης του κτιρίου αλλά καταλήφθηκαν παράνομα, πρόσθεσε η Πολιτική Προστασία.

Τον Απρίλιο, ένα άλλο κτίριο στην ίδια κατάσταση κατέρρευσε στην Ολίντα, που βρίσκεται ακόμα στην πολιτεία Περναμπούκο, σκοτώνοντας 6 άτομα.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Η στιγμή της απαγωγής στην Αγία Νάπα- Οι κουκουλοφόροι πέρασαν ανάμεσα από τις ξαπλώστρες στην παραλία

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Θέλω να ταφώ στο χώμα, σε απλό τάφο» - Η διαθήκη του Πάπα Φραγκίσκου και οι τελευταίες επιθυμίες του για την κηδεία

«Θέλω να ταφώ στο χώμα, σε απλό τάφο» - Η διαθήκη του Πάπα Φραγκίσκου και οι τελευταίες επιθυμίες του για την κηδεία

Έτοιμος για την ημέρα που θα πέθαινε ήταν από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε το βαρύ αξίωμα ήταν ο Πάπας Φραγκίσκος που είχε περιγράψει -και δημόσια- πού και πώς ήθελε να γίνει η κηδεία του, που θα γίνει μέσα στο Σαββατοκύριακο - από την Τετάρτη θα εκτεθεί σε λαϊκό προσκύνημα.

BEST OF TOTHEMAONLINE