Σεισμός 4,5 Ρίχτερ στην Αιτωλοακαρνανία

Σεισμός 4,5 Ρίχτερ στην Αιτωλοακαρνανία

Σεισμός μεγέθους 4,5 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε στην Αιτωλοακαρνανία, σύμφωνα με το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών.

Το επίκεντρο του σεισμού, ο οποίος σημειώθηκε στις 5:02 μ.μ., εντοπίζεται 12 χιλιόμετρα ανατολικά του Θέρμου Αιτωλοακαρνανίας και το εστιακό βάθος εκτιμάται στα 19,2 χιλιόμετρα.

Σεισμός και στη Ναυπακτία

Με ελάχιστη διαφορά ώρας σημειώθηκε και δεύτερος σεισμός 3,7 της κλίμακας Ρίχτερ έγινε κοντά στη Ναυπακτία.

ΠΗΓΗ: ertnews.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συγκίνηση στο Προεδρικό: Το μετάλλιο, η μεγάλη ευχή και η αναφορά στο Κυπριακό

Συγκίνηση στο Προεδρικό: Το μετάλλιο, η μεγάλη ευχή και η αναφορά στο Κυπριακό

Την ευγνωμοσύνη της Πολιτείας προς τον απόδημο Δαμιανό Κωνσταντίνου για την πολυετή και πολυσχιδή προσφορά του στην οικονομία, τη ναυτιλία, τον πολιτισμό και τον ελληνισμό, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, απονέμοντάς του το Μετάλλιο Εξαίρετης Προσφοράς της Κυπριακής Δημοκρατίας, σε ειδική τελετή που πραγματοποιήθηκε στο Προεδρικό Μέγαρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE