Κατασχέθηκαν μεγάφωνα σε νυχτερινό κέντρο - Εντατικοποιούνται οι έλεγχοι

Κατασχέθηκαν μεγάφωνα σε νυχτερινό κέντρο - Εντατικοποιούνται οι έλεγχοι

Σε κατάσχεση μεγάφωνων και συσκευών αναπαραγωγής ήχου, από υποστατικό που δεν είχε άδεια χρήσης μεγάφωνων, προχώρησε κατά τη διάρκεια της νύχτας η Αστυνομία.

Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο συντονισμένης επιχείρησης της Αστυνομίας για πάταξη της ηχορύπανσης, μέλη του ΟΠΕ Λεμεσού, σε συνεργασία με επιθεωρητή ρύπανσης του ήχου του Υπουργείου Εσωτερικών, διενήργησαν έρευνα σε υποστατικό στη Λεμεσό. Κατά την έρευνα διαπιστώθηκε ότι στο υποστατικό μεταδιδόταν ηχογραφημένη μουσική, με τη χρήση μεγαφώνων, χωρίς ωστόσο το υποστατικό να έχει σχετική άδεια.

Ο ιδιοκτήτης του υποστατικού καταγγέλθηκε για το συγκεκριμένο αδίκημα , ενώ από το υποστατικό παραλήφθηκαν ως τεκμήρια ένα μεγάφωνο και δύο ενισχυτές.

Οι επιχειρήσεις της Αστυνομίας για πάταξη της ηχορύπανσης και της οχληρίας συνεχίζονται καθημερινά σε όλες της επαρχίες.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

 Ολγκίν: Συνάντηση 5 συν 1 θα εξεταστεί μόνο όταν οι συνθήκες ωριμάσουν

Ολγκίν: Συνάντηση 5 συν 1 θα εξεταστεί μόνο όταν οι συνθήκες ωριμάσουν

Η διαδικασία στο Κυπριακό προχωρά με αργό ρυθμό αλλά είναι δυναμική, δήλωσε στο τουρκικό πρακτορείο ειδήλωσεη ΑΝΚΑ η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών για την Κύπρο, Μαρία Άνγκελα Ολγκίν υπογραμμίζοντας παράλληλα ότι για να καταστεί δυνατή η μετάβαση σε διευρυμένη συνάντηση 5+1 απαιτείται η υλοποίηση συγκεκριμένων μέτρων οικοδόμησης εμπιστοσύνης. «Το 5+1 δεν έχει εγκαταλειφθεί, αλλά θα εξεταστεί μόνο όταν ‘οι συνθήκες ωριμάσουν’», ανέφερε.

BEST OF TOTHEMAONLINE