Συνεργασία Ελλάδας-ΗΠΑ ενόψει Συνόδου ΝΑΤΟ επιβεβαίωσαν Μπλίνκεν-Μητσοτάκης

Συνεργασία Ελλάδας-ΗΠΑ ενόψει Συνόδου ΝΑΤΟ επιβεβαίωσαν Μπλίνκεν-Μητσοτάκης

Τη συνεχή συνεργασία μεταξύ Ηνωμένων Πολιτειών και Ελλάδας ενόψει της Συνόδου Κορυφής του ΝΑΤΟ την επόμενη εβδομάδα στη Λιθουανία επιβεβαίωσε ο Αμερικανός Υπουργός Εξωτερικών Άντονι Μπλίνκεν, σε επικοινωνία του με τον Πρωθυπουργό της Ελλάδας Κυριάκο Μητσοτάκη.

Σύμφωνα με ανάρτηση του επικεφαλής της αμερικανικής διπλωματίας στο Twitter, κατά την επικοινωνία του με τον κ. Μητσοτάκη ο κ. Μπλίνκεν επαναβεβαίωσε «τη διμερή μας σχέση και τη συνεχή συνεργασία μας ενόψει της Σύνοδος Κορυφής του ΝΑΤΟ την επόμενη εβδομάδα», ενώ ευχαρίστησε επίσης τον Έλληνα Πρωθυπουργό «για τη συνεχή υποστήριξη της Ελλάδας προς την Ουκρανία».

Πηγή: ΚΥΠΕ

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κλείνει το κεφάλαιο Ορφανίδη στο ΔΗΚΟ - Οι αιχμές στον Νικόλα - Το «άνοιγμα» στον Αποστόλου και το στοίχημα του ΔΗΣΥ στη Λάρνακα

Κλείνει το κεφάλαιο Ορφανίδη στο ΔΗΚΟ - Οι αιχμές στον Νικόλα - Το «άνοιγμα» στον Αποστόλου και το στοίχημα του ΔΗΣΥ στη Λάρνακα

Η αποχώρηση του Χρίστου Ορφανίδη από την εκλογική μάχη του 2026 επιβεβαιώνει ρήγματα εντός του ΔΗΚΟ. Το παρασκήνιο πίσω από τη συμφωνία με τον Ανδρέα Αποστόλου, οι σκληρές αιχμές προς τον Νικόλα Παπαδόπουλο και οι εκκρεμότητες στο ψηφοδέλτιο της Λάρνακας για τον ΔΗΣΥ.

BEST OF TOTHEMAONLINE