Συνεργασία Ελλάδας-ΗΠΑ ενόψει Συνόδου ΝΑΤΟ επιβεβαίωσαν Μπλίνκεν-Μητσοτάκης

Συνεργασία Ελλάδας-ΗΠΑ ενόψει Συνόδου ΝΑΤΟ επιβεβαίωσαν Μπλίνκεν-Μητσοτάκης

Τη συνεχή συνεργασία μεταξύ Ηνωμένων Πολιτειών και Ελλάδας ενόψει της Συνόδου Κορυφής του ΝΑΤΟ την επόμενη εβδομάδα στη Λιθουανία επιβεβαίωσε ο Αμερικανός Υπουργός Εξωτερικών Άντονι Μπλίνκεν, σε επικοινωνία του με τον Πρωθυπουργό της Ελλάδας Κυριάκο Μητσοτάκη.

Σύμφωνα με ανάρτηση του επικεφαλής της αμερικανικής διπλωματίας στο Twitter, κατά την επικοινωνία του με τον κ. Μητσοτάκη ο κ. Μπλίνκεν επαναβεβαίωσε «τη διμερή μας σχέση και τη συνεχή συνεργασία μας ενόψει της Σύνοδος Κορυφής του ΝΑΤΟ την επόμενη εβδομάδα», ενώ ευχαρίστησε επίσης τον Έλληνα Πρωθυπουργό «για τη συνεχή υποστήριξη της Ελλάδας προς την Ουκρανία».

Πηγή: ΚΥΠΕ

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ πριν τη Σύνοδο Κορυφής: «Είναι ώρα των αποφάσεων - Σημαντικές οι αναφορές στη βάση λύσης του Κυπριακού»

ΠτΔ πριν τη Σύνοδο Κορυφής: «Είναι ώρα των αποφάσεων - Σημαντικές οι αναφορές στη βάση λύσης του Κυπριακού»

Προσερχόμενος την Πέμπτη το πρωί στο τελευταίο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο πριν την ανάληψη της Κυπριακής Προεδρίας, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης δήλωσε ότι «είναι η ώρα των αποφάσεων σε όλα τα θέματα", σημειώνοντας πως  το θέμα της Ουκρανίας είναι αυτό που θα κυριαρχήσει. Εξέφρασε ακόμη την ελπίδα ότι "απόψε θα βγούμε ακόμα πιο ενωμένοι».

BEST OF TOTHEMAONLINE