Ληστής μπήκε σε κατάστημα μεταφοράς χρημάτων στην Πάφο- Απέσπασε το ποσό των 1500 ευρώ και εξαφανίστηκε

Ληστής μπήκε σε κατάστημα μεταφοράς χρημάτων στην Πάφο- Απέσπασε το ποσό των 1500 ευρώ και εξαφανίστηκε

Ληστεία διαπράχθηκε στις 12:35 περίπου το μεσημέρι σε κατάστημα μεταφοράς χρημάτων στη Λεωφόρο Ελλάδος στην Πάφο, σύμφωνα με την Αστυνομία.

Συγκεκριμένα, ο υπάλληλος του καταστήματος κατήγγειλε στην Αστυνομία ότι νεαρός άνδρας μιλώντας σπασμένα ελληνικά εισήλθε στο κατάστημα και αφού του επιτέθηκε απέσπασε από το ταμείο του το ποσό των 1500 περίπου ευρώ και ακολούθως τράπηκε σε φυγή.

Μέλη του Τμήματος Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Πάφου μετέβησαν στη σκηνή την οποία απέκλεισαν

Ακολούθως συνέλεξαν διάφορα τεκμήρια με σκοπό τον εντοπισμό του δράστη, ο οποίος κατάφερε να διαφύγει από τη σκηνή πεζός και αναζητείται .

Σύμφωνα με την περιγραφή του υπαλλήλου του καταστήματος, ο δράστης είναι ηλικίας 30- 35 ετών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Επιστρέφει η Ολγκίν στην Κύπρο- Την ερχόμενη Δευτέρα, η συνάντηση με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

Επιστρέφει η Ολγκίν στην Κύπρο- Την ερχόμενη Δευτέρα, η συνάντηση με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

Μετά από ένα διάστημα επαφών στις εγγυήτριες χώρες, με τελευταίο προορισμό τις Βρυξέλλες, η προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν, επιστρέφει στην Κύπρο, στο πλαίσιο της προετοιμασίας για την πολυμερή συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί στη Νέα Υόρκη, στις 16 και 17 Ιουλίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE