Υπό την αιγίδα των Ηνωμένων Εθνών η νέα συνάντηση Προέδρου Χριστοδουλίδη με Έρχιουρμαν
Την Τρίτη 24 Φεβρουαρίου, στις έντεκα το πρωί, θα πραγματοποιηθεί η νέα συνάντηση του προέδρου της Δημοκρατίας με τον ηγέτη των Τουρκοκυπρίων Τουφάν Έρχιουρμαν.

Ο βουλευτής της «Πλεύσης Ελευθερίας» έδωσε το «παρών» με ένα λευκό πουκάμισο, που είχε επάνω κόκκινους παπαγάλους.
«Όσοι με γνωρίζουν, ξέρουν ότι ζω με πολλούς παπαγάλους, ό,τι αγαπάω τα ζώα και η Πλεύση Ελευθερίας θα αγωνιστεί και για τα ζώα» δήλωσε σε τοποθέτησή του, μετά από σωρεία σχολίων που εισέπραξε για την επιλογή του να εμφανιστεί με αυτό το πουκάμισο.
Αργότερα, ο Σπύρος Μπιμπίλας ανέβασε στο Instagram, μία σειρά από φωτογραφίες του, στις οποίες ποζάρει με έναν πράσινο παπαγάλο. Σε ένα άλλο στιγμιότυπο, δείχνει έναν κίτρινο παπαγάλο, ο οποίος φορά ένα πουκάμισο με το πρόσωπο του ηθοποιού.






Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




