Επώνυμη Ελληνίδα ποζάρει με μπικίνι λίγο πριν φέρει στον κόσμο το τρίτο της παιδί - Δείτε φωτογραφίες

Επώνυμη Ελληνίδα  ποζάρει με μπικίνι λίγο πριν φέρει στον κόσμο το τρίτο της παιδί - Δείτε φωτογραφίες

Η Κλέλια Πανταζή ετοιμάζεται να φέρει στον κόσμο το τρίτο της παιδί με τον Λευτέρη Τσάκαλο και πλέει σε πελάγη ευτυχίας.

Η Ολυμπιονίκης Ρυθμικής Γυμναστικής που έχει αποκτήσει ήδη δυο γιους και όπως έχει αποκαλύψει – θα είναι και πάλι αγόρι φόρεσε το μαγιό και πόζαρε στην παραλία.

Απόλαυσε τη θάλασσα με τα παιδιά της και μοιράστηκε μερικά στιγμιότυπα με τους διαδικτυακούς της φίλους στον προσωπικό της λογαριασμό στο Ιnstagram.

Στις φωτογραφίες της βλέπουμε με μαγιό μέσα στη θάλασσα να παίζει με τον μεγαλύτερο γιο της.

Δείτε πιο κάτω τις φωτογραφίες:

 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Klelia Pantazi (@klelia_pantazi)

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Η ΕΕ στηρίζεται στην Κυπριακή Προεδρία: Στενή συνεργασία για Ουκρανία, μεταναστευτικό και στέγαση

Η ΕΕ στηρίζεται στην Κυπριακή Προεδρία: Στενή συνεργασία για Ουκρανία, μεταναστευτικό και στέγαση

Η ΕΕ βασίζεται στην Κυπριακή Προεδρία, ανέφερε το βράδυ της Δευτέρας η Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Ρομπέρτα Μέτσολα, κατά τη διάρκεια κοινής συνέντευξης Τύπου με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, έπειτα από την ολοκλήρωση της συνάντησής τους στο Προεδρικό Μέγαρο και τη συμμετοχή τους στη Διάσκεψη των Προέδρων του ΕΚ.