Χρήστος Μάστορας: «Είμαστε ερωτευμένοι» - Τι είπε για το ενδεχόμενο γάμου με Καληφώνη - Βίντεο
05.07.2023 - 08:59
Ο Χρήστος Μάστορας αναφέρθηκε για πρώτη φορά σε συνέντευξή του στη Γαρυφαλλιά Καληφώνη, με την οποία είναι ζευγάρι τον τελευταίο καιρό.
Τα μέλη της μπάντας «Μέλισσες» βρέθηκαν καλεσμένα στην εκπομπή «Κοσμοράδιο 95,1» και ο τραγουδιστής ρωτήθηκε για το ενδεχόμενο να παντρευτούν ή να αποκτήσουν παιδιά.
«Τι εννοείς αν σκέφτομαι την οικογένεια; Όλοι δεν σκέφτονται μετά τα 30 ότι κάποια στιγμή να ‘χαμε ένα κουτσούβελο έτσι να τρέχει εδώ πέρα; Εγώ δεν έχω βγει να πω δημόσια κάτι. ώτα με στρέιτ τώρα, μη μου το πας από δω κι από κει. Εμένα τι με ρωτάς; Είναι ώρα τώρα να σκεφτόμαστε τέτοια πράγματα; Είμαστε ερωτευμένοι, είμαστε μια χαρά. Μια χαρά περνάω αλλά ο γάμος πού κολλάει; Αν το σκεφτώ, θα το κάνω. Όταν είναι κατάλληλη η στιγμή, κινούμαι αστραπιαία» είπε ο Χρήστος Μάστορας.
Τέλος, ο τραγουδιστής κλήθηκε να σχολιάσει τις πιθανότητες να κατεβεί στην πολιτική, όπως συνέβη με αρκετούς άλλους από τον καλλιτεχνικό χώρο. «Όχι, με κεφαλαία γράμματα, ξεκάθαρα» ήταν η απάντησή του.
Με νέους βομβαρδισμούς για… πλάκα στο νησί του Ιράν Χαργκ απείλησε ο Ντόναλντ Τραμπ, ένα 24ωρο μετά τις αμερικανικές επιθέσεις που έπληξαν στρατιωτικούς στόχους στο στρατηγικής σημασίας νησί και ενώ ο πόλεμος εισέρχεται στην 16η μέρα του. «Όχι» Τραμπ σε έναρξη συνομιλιών για τερματισμό του πολέμου - Ισραήλ και Λίβανος θα πραγματοποιήσουν συνομιλίες σε Παρίσι ή Κύπρο - «Πολλές χώρες θα στείλουν πολεμικά πλοία στα Στενά του Ορμούζ» λέει ο Τραμπ.