Χρήστος Μάστορας: «Είμαστε ερωτευμένοι» - Τι είπε για το ενδεχόμενο γάμου με Καληφώνη - Βίντεο

Χρήστος Μάστορας: «Είμαστε ερωτευμένοι» - Τι είπε για το ενδεχόμενο γάμου με Καληφώνη - Βίντεο

Ο Χρήστος Μάστορας αναφέρθηκε για πρώτη φορά σε συνέντευξή του στη Γαρυφαλλιά Καληφώνη, με την οποία είναι ζευγάρι τον τελευταίο καιρό.

Τα μέλη της μπάντας «Μέλισσες» βρέθηκαν καλεσμένα στην εκπομπή «Κοσμοράδιο 95,1» και ο τραγουδιστής ρωτήθηκε για το ενδεχόμενο να παντρευτούν ή να αποκτήσουν παιδιά.

«Τι εννοείς αν σκέφτομαι την οικογένεια; Όλοι δεν σκέφτονται μετά τα 30 ότι κάποια στιγμή να ‘χαμε ένα κουτσούβελο έτσι να τρέχει εδώ πέρα; Εγώ δεν έχω βγει να πω δημόσια κάτι. ώτα με στρέιτ τώρα, μη μου το πας από δω κι από κει. Εμένα τι με ρωτάς; Είναι ώρα τώρα να σκεφτόμαστε τέτοια πράγματα; Είμαστε ερωτευμένοι, είμαστε μια χαρά. Μια χαρά περνάω αλλά ο γάμος πού κολλάει; Αν το σκεφτώ, θα το κάνω. Όταν είναι κατάλληλη η στιγμή, κινούμαι αστραπιαία» είπε ο Χρήστος Μάστορας.

Τέλος, ο τραγουδιστής κλήθηκε να σχολιάσει τις πιθανότητες να κατεβεί στην πολιτική, όπως συνέβη με αρκετούς άλλους από τον καλλιτεχνικό χώρο. «Όχι, με κεφαλαία γράμματα, ξεκάθαρα» ήταν η απάντησή του.

Δείτε το βίντεο

Πηγή: protothema.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Λετυμπιώτης: «Δεν μπορεί να μείνει για πάντα η Ολγκίν στην Κύπρο» - Τι είπε για Κυπριακό, ΜΟΕ και φορολογική μεταρρύθμιση

Λετυμπιώτης: «Δεν μπορεί να μείνει για πάντα η Ολγκίν στην Κύπρο» - Τι είπε για Κυπριακό, ΜΟΕ και φορολογική μεταρρύθμιση

Ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, μιλώντας στην εκπομπή «Από μέρα σε μέρα», τόνισε πως δεν μπορεί η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, να παραμένει επ’ αόριστον στην Κύπρο, υπογραμμίζοντας τη σημασία των απευθείας συναντήσεων μεταξύ του Προέδρου της Δημοκρατίας και του Τουρκοκύπριου ηγέτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE