Οργή και καχυποψία στην Άγκυρα για το ισραηλινό αντι-αεροπορικό σύστημα στην Κύπρο
Η τουρκική αρθρογραφία για την ανάπτυξη του ισραηλινού συστήματος Barak MX στην Κυπριακή Δημοκρατία κινείται σε τόνους καταγγελτικούς και δραματικούς.
Στη φωτογραφία που τραβήχτηκε λίγη ώρα πριν από το ταξίδι του OceanGate προς το ναυάγιο του Τιτανικού, πατέρας και γιος φαίνεται να ανυπομονούν για το ταξίδι.
Και οι δύο είναι ντυμένοι κατάλληλα για το ταξίδι, φορούν ασορτί πορτοκαλί μπουφάν, γιλέκα ασφαλείας, ειδικά γάντια και κράνη.
Πιστεύεται ότι λίγα λεπτά μετά από αυτή τη φωτογραφία στις 18 Ιουνίου, οι Σαχζάντα και Σουλεμάν επιβιβάστηκαν στο υποβρύχιο Titan μαζί με άλλους τρεις - τον ιδρυτή και διευθύνοντα σύμβουλο της OceanGate Στόκτον Ρας, τον διάσημο εξερευνητή του Τιτανικού Πολ Ανρί Ναρζολέ και τον Βρετανό δισεκατομμυριούχο Χάμις Χάρντινγκ.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις