Σημειώνεται ότι μετά το τέλος της συνάντησης θα πραγματοποιηθούν διευρυμένες συνομιλίες μεταξύ των αντιπροσωπειών Κύπρου και Ελλάδας.
Οι συνομιλίες αναμένεται να επικεντρωθούν στις εξελίξεις στο Κυπριακό, στις διμερείς σχέσεις και σε θέματα συνεργασίας των δύο χωρών με άλλα κράτη στην Ανατολική Μεσόγειο και τη Μέση Ανατολή.
Επιπλέον, αναμένεται να συζητηθούν, μεταξύ άλλων, θέματα που άπτονται της ΕΕ και των τρεχουσών διεθνών εξελίξεων, όπως η ρωσική εισβολή στην Ουκρανία.
Νωρίτερα, ο νέος ΥΠΕΞ της Ελλάδας έγινε δεκτός στο Προεδρικό Μέγαρο από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη.
ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Επανασυνελήφθησαν οι τρείς δραπέτες στην κατεχόμενη Λύση - Τραυματίστηκε «αστυνομικός» μετά από την επιχείρηση - Δείτε βίντεο
Μέθυσε, προκάλεσε τροχαίο και παρενόχλησε οδηγούς 38χρονος - Επεισοδιακή η σύλληψη του
Το Έβαλαν Κυπριακό πάει Νέα Υόρκη και Βίλνιους
Αυξήσεις στα καύσιμα: Έβαλαν κι από την τσέπη οι πρατηριούχοι; Πότε αναμένονται μειώσεις
Επανέρχεται τον Σεπτέμβριο η συζήτηση για το e-kalathi – Άρχισαν να κατανοούν την αναγκαιότητά του εργαλείου οι Βουλευτές