Σε εξέλιξη η συνάντηση των ΥΠΕΞ Κύπρου-Ελλάδας

Σε εξέλιξη η συνάντηση των ΥΠΕΞ Κύπρου-Ελλάδας

Σε εξέλιξη βρίσκεται η κατ' ιδίαν συνάντηση του Υπουργού Εξωτερικών, Κωνσταντίνου Κόμπου, με τον Έλληνα ομόλογό του, Γιώργο Γεραπετρίτη, ο οποίος πραγματοποιεί την πρώτη του επίσκεψη στην Κύπρο από την ανάληψη των καθηκόντων του. Η συνάντηση πραγματοποιείται στο Υπουργείο Εξωτερικών.

Σημειώνεται ότι μετά το τέλος της συνάντησης θα πραγματοποιηθούν διευρυμένες συνομιλίες μεταξύ των αντιπροσωπειών Κύπρου και Ελλάδας.

Οι συνομιλίες αναμένεται να επικεντρωθούν στις εξελίξεις στο Κυπριακό, στις διμερείς σχέσεις και σε θέματα συνεργασίας των δύο χωρών με άλλα κράτη στην Ανατολική Μεσόγειο και τη Μέση Ανατολή.

Επιπλέον, αναμένεται να συζητηθούν, μεταξύ άλλων, θέματα που άπτονται της ΕΕ και των τρεχουσών διεθνών εξελίξεων, όπως η ρωσική εισβολή στην Ουκρανία.

Νωρίτερα, ο νέος ΥΠΕΞ της Ελλάδας έγινε δεκτός στο Προεδρικό Μέγαρο από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο ΠτΔ ανέπεμψε τους Νόμους για ειδοποίηση γονέων σε περίπτωση απουσίας παιδιών

Ο ΠτΔ ανέπεμψε τους Νόμους για ειδοποίηση γονέων σε περίπτωση απουσίας παιδιών

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας προχώρησε σε αναπομπή των Νόμων με τίτλο «Ο Περί Δημοτικής και Μέσης Εκπαίδευσης (Υποχρεωτική Φοίτηση και Παροχή Δωρεάν Εκπαίδευσης) (Τροποποιητικός) Νόμος του 2025» και «Ο Περί Ιδιωτικών Σχολείων (Τροποποιητικός) Νόμος του 2025».

BEST OF TOTHEMAONLINE