ΠΡΟΣΟΧΗ: Κλειστό τμήμα του αυτοκινητόδρομου Αεροδρομίου Λάρνακας – Ριζοελιάς Αραδίππου απόψε - Όλες οι πληροφορίες

ΠΡΟΣΟΧΗ: Κλειστό τμήμα του αυτοκινητόδρομου Αεροδρομίου Λάρνακας – Ριζοελιάς Αραδίππου απόψε - Όλες οι πληροφορίες

Κλειστό θα είναι απόψε Τρίτη, 04 Ιουλίου, μέχρι και αύριο το πρωί, τμήμα του αυτοκινητόδρομου Αεροδρομίου Λάρνακας – Ριζοελιάς, Αραδίππου, λόγω εργασιών για συντήρηση του οδοστρώματος.

Συγκεκριμένα, οι εργασίες θα διεξάγονται από τις 8.00 το βράδυ της Τρίτης, μέχρι και τις 5.30 τα ξημερώματα αύριο Τετάρτη, 05 Ιουλίου, στο τμήμα του αυτοκινητοδρόμου από τον κυκλικό κόμβο Καλού Χωριού, μέχρι και την έξοδο της Αραδίππου, προς οδό Ελλάδος.

Κατά τη διάρκεια των εργασιών, θα κλείνουν τμηματικά και οι δύο λωρίδες κυκλοφορίας στην κατεύθυνση από αεροδρόμιο προς Αραδίππου. Η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας του αυτοκινητοδρόμου, στην κατεύθυνση προς το αεροδρόμιο, που θα λειτουργεί αμφίδρομα.

Η Αστυνομία συστήνει προσοχή στους διερχόμενους οδηγούς οχήματος, που καλούνται να κινούνται με ασφαλή, χαμηλή ταχύτητα, να διατηρούν απόσταση ασφαλείας από προπορευόμενα οχήματα, και να συμμορφώνονται με την προσωρινή οδική σήμανση στην περιοχή των οδικών έργων.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Τμήματος Δημοσίων Έργων, οι εργασίες στον αυτοκινητόδρομο διεξάγονται από τη Δευτέρα, 03 Ιουλίου, μέχρι και την Πέμπτη, 06 Ιουλίου, 2023, από τις 8.00 το βράδυ, μέχρι και τις 5.30 το πρωί της επόμενης ημέρας.

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

VIDEO - Ο Αβέρωφ Νεοφύτου στο «T»: Ο άνθρωπος πίσω από τον πολιτικό – Μιλά με ειλικρίνεια για λάθη, κάνει αυτοκριτική και αποκαλύπτει για τις Προεδρικές του 2028

VIDEO - Ο Αβέρωφ Νεοφύτου στο «T»: Ο άνθρωπος πίσω από τον πολιτικό – Μιλά με ειλικρίνεια για λάθη, κάνει αυτοκριτική και αποκαλύπτει για τις Προεδρικές του 2028

Σε μια συνέντευξη διαφορετική από κάθε άλλη, ο τέως πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού, Αβέρωφ Νεοφύτου, υποδέχεται το ThemaOnline και τον Τάσο Θεοδώρου στο κτήμα του στην Αργάκα, μακριά από τα φώτα της πολιτικής καθημερινότητας.

BEST OF TOTHEMAONLINE