Δυστύχημα με τζετ σκι: Αναμονή για την νεκροτομή της 6χρονης – Αποφασίζει την Τρίτη το Δικαστήριο

Δυστύχημα με τζετ σκι: Αναμονή για την νεκροτομή της 6χρονης – Αποφασίζει την Τρίτη το Δικαστήριο

Δεν πραγματοποιήθηκε τελικά σήμερα Δευτέρα 3/7 η νεκροτομή στη σορό του άτυχου 6χρονου κοριτσιού που έχασε τη ζωή του μετά από σύγκρουση τζετ σκι στην περιοχή του Lady’s Mile.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το αρμόδιο Δικαστήριο θα αποφασίσει εκ νέου αύριο Τρίτη το πρωί εάν θα γίνει η νεκροτομή επί της σορού της για να φανούν τα ακριβή αίτια του θανάτου.

Με βάση τις ίδιες πηγές, οι γονείς του άτυχου κοριτσιού μαζί με δικηγόρο τους ζήτησαν να μην γίνει η νεκροτομή λόγω θρησκευτικών πεποιθήσεων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Η ευρωπαϊκή ιδιότητα της Κύπρου σε περιοχή κρίσεων επιβάλλει αναβαθμισμένη επιχειρησιακή ετοιμότητα

ΠτΔ: Η ευρωπαϊκή ιδιότητα της Κύπρου σε περιοχή κρίσεων επιβάλλει αναβαθμισμένη επιχειρησιακή ετοιμότητα

Η ευρωπαϊκή ιδιότητα της Κυπριακής Δημοκρατίας, σε μια περιοχή παρατεταμένων κρίσεων και ιδιαίτερης γεωστρατηγικής σημασίας, καθιστά ακόμη περισσότερο επιβεβλημένη την αναβαθμισμένη επιχειρησιακή ετοιμότητα της χώρας για ανθρωπιστικές αποστολές, αλλά και για την αντιμετώπιση πολλών άλλων σύγχρονων προκλήσεων, δήλωσε την Τετάρτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης στην τελετή εγκαινίων του Μουσείου Πολεμικής Δράσης, Ιστορίας και Τιμής του Παγκύπριου Συνδέσμου Εφέδρων Πυροβολικού στη Λευκωσία.