Εντοπίστηκαν συντρίμια, που πιθανόν να ανήκουν στο αεροπλάνο της Trigana

Εντοπίστηκαν συντρίμια, που πιθανόν να ανήκουν στο αεροπλάνο της Trigana

Ένα αεροπλάνο έρευνας και διάσωσης, που ψάχνει για σημάδια ενός αεροπλάνου που χάθηκε με 54 επιβαίνοντες στην Παπούα της Ινδονησίας, εντόπισε συντρίμμια που φέρονται να ανήκουν σ` αυτό, σήμερα το πρωί (ώρα Ελλάδας), σύμφωνα με έναν αστυνομικό διευθυντή της περιοχής.

Ο διευθυντής αστυνομίας της επαρχίας της Οροσειράς Μπιντάνγκ, Γιουνούς Γουάλι, είπε στο επίσημο πρακτορείο της Ινδονησίας Αντάρα ότι το αεροπλάνο έρευνας είδε τα πιθανά συντρίμμια του αεροπλάνου των εγχώριων αερογραμμών Trigana στη βορειοανατολική άκρη της Παπούα, κοντά στους καταρράκτες Οκσόπ, και πρόσθεσε ότι ένα συνεργείο εδάφους ετοιμαζόταν για να πάει εκεί.  Το αεροπλάνο της Trigana Air Service, τύπου ATR 42-300, συνετρίβη τη Κυριακή.   

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στην Πύλα απόψε Χριστοδουλίδης και Έρχιουρμαν - Το μήνυμα πίσω από την κοινή τους παρουσία

Στην Πύλα απόψε Χριστοδουλίδης και Έρχιουρμαν - Το μήνυμα πίσω από την κοινή τους παρουσία

Το παρών τους στο 6ο Δικοινοτικό Φεστιβάλ Ειρήνης στην Πύλα, θα δώσουν στις επτά απόψε ο πρόεδρος της Δημοκρατίας και ο ηγέτης των Τουρκοκυπρίων, Τουφάν Έρχιουρμαν.

BEST OF TOTHEMAONLINE