Αναζητούν τους δραπέτες: Το έσκασαν τρεις στα κατεχόμενα κατά τη μεταφορά τους στις «φυλακές» - Μέτρα από τις Κυπριακές Αρχές

Αναζητούν τους δραπέτες: Το έσκασαν τρεις στα κατεχόμενα κατά τη μεταφορά τους στις «φυλακές» - Μέτρα από τις Κυπριακές Αρχές

Τρεις υπόπτους που δραπέτευσαν κατά την μεταφορά τους από το «επαρχιακό δικαστήριο» στις «φυλακές», στην κατεχόμενη Λευκωσία, αναζητούν οι «αρχές» στα κατεχόμενα, ενώ όπως μεταδίδεται από τα κατεχόμενα, οι τρεις πιστεύεται ότι ίσως πέρασαν στις ελεγχόμενες από την Δημοκρατία περιοχές.

Οι τρεις ύποπτοι, όλοι ηλικίας 21 ετών, δραπέτευσαν κατά την μεταφορά τους από το «επαρχιακό δικαστήριο» στις «κεντρικές φυλακές» όπου κρατούνταν. Το αυτοκίνητο το οποίο οι τρεις δραπέτες φέρεται να έκλεψαν για να διαφύγουν εντοπίστηκε στην κατεχόμενη Λύση. Πιστεύεται ότι ίσως πέρασαν στις ελεύθερες περιοχές.

Η «αστυνομία» σε ανακοίνωσή της ζητά όποιον τους δει να το αναφέρει στον πλησιέστερο «αστυνομικό σταθμό».

Μέτρα Αστυνομίας για τρεις που δραπέτευσαν στα κατεχόμενα

Μέτρα λαμβάνει η Αστυνομία Κύπρου μετά τη είδηση ότι τρεις ύποπτοι που δραπέτευσαν στα κατεχόμενα, ενδέχεται να έχουν περάσει στις ελεγχόμενες από την Δημοκρατία περιοχές.

Εκπρόσωπος της Αστυνομίας δήλωσε στο ΚΥΠΕ, ότι «είμαστε ενήμεροι για την απόδραση των τριών και έχουν ληφθεί όλα τα απαιτούμενα μέτρα».

Οι τρεις ύποπτοι, όλοι ηλικίας 21 ετών, δραπέτευσαν κατά την μεταφορά τους από το «επαρχιακό δικαστήριο» στις «κεντρικές φυλακές» όπου κρατούνταν. Το αυτοκίνητο το οποίο οι τρεις δραπέτες φέρεται να έκλεψαν για να διαφύγουν εντοπίστηκε στην κατεχόμενη Λύση.

Νεότερο: Εντοπίστηκαν οι δύο από τους τρεις δραπέτες στα κατεχόμενα

Συνελήφθησαν οι δύο από τους τρεις υπόπτους που είχαν νωρίτερα τη Δευτέρα δραπετεύσει στην κατεχόμενη Λευκωσία κατά τη μεταφορά τους στις «φυλακές», μεταδίδεται από τα κατεχόμενα.

Οι δύο ύποπτοι εντοπίστηκαν από την «αστυνομία» στην κατεχόμενη Λύση όπου και συνελήφθησαν, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό και του τρίτου.

Υπενθυμίζεται ότι οι τρεις ύποπτοι, όλοι ηλικίας 21 ετών, δραπέτευσαν κατά την μεταφορά τους από το «επαρχιακό δικαστήριο» στις «κεντρικές φυλακές» όπου κρατούνταν.

Πηγή: ΚΥΠΕ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Φρένο» από τα κόμματα του Κέντρου στην ιδέα συνένωσης που προωθεί το ΔΗΚΟ - Καταθέτει προτάσεις ο Νικόλας ενώπιον της Κεντρικής Επιτροπής

«Φρένο» από τα κόμματα του Κέντρου στην ιδέα συνένωσης που προωθεί το ΔΗΚΟ - Καταθέτει προτάσεις ο Νικόλας ενώπιον της Κεντρικής Επιτροπής

Την ώρα που το ΔΗΚΟ ανοίγει επίσημα τη συζήτηση για το μέλλον του λεγόμενου ενδιάμεσου χώρου, τα υπόλοιπα κόμματα που θεωρητικά θα μπορούσαν να συμμετάσχουν σε μια διαδικασία συνένωσης ή στενότερης συνεργασίας, εμφανίζονται ιδιαίτερα επιφυλακτικά, αν όχι αρνητικά, απέναντι στο εγχείρημα που προωθεί ο πρόεδρος του κόμματος, Νικόλας Παπαδόπουλος.

BEST OF TOTHEMAONLINE