Ειδικότερα, σύμφωνα με την Daily Mail, αναγκαστική προσγείωση στη Βουλγαρία έκανε το βράδυ της Κυριακής (2/7) η πτήση LS124 της Jet2, η οποία είχε προορισμό τη Γλασκώβη και ήταν γεμάτη από παραθεριστές που ταξίδευαν στην πατρίδα τους από την Αλικαρνασσό.
Αφού είδαν τι έκανε, οι επιβάτες τον πλησίασαν και προσπάθησαν να τον σταματήσουν προτού ειδοποιηθεί το πλήρωμα και το αεροπλάνο καθηλωθεί. Στη συνέχεια, η αστυνομία στη Σόφια επιβιβάστηκε στο αεροπλάνο και τον συνέλαβε.
Το βίντεο δείχνει τον άνδρα να παραπατά και να φαίνεται ότι αντιστέκεται στους αξιωματικούς καθώς βρίσκεται ακινητοποιημένος στο διάδρομο του αεροπλάνου, ενώ οι εξαγριωμένοι επιβάτες του φωνάζουν «είσαι κάθαρμα» και «είσαι ηλίθιος».
Εκπρόσωπος της Jet2 είπε: «Η πτήση LS124 από την Αλικαρνασσό προς τη Γλασκώβη εξετράπη της πορείας προς το αεροδρόμιο της Σόφιας χθες το βράδυ, έτσι ώστε ένας επιβάτης που ενοχλούσε να αποβιβαστεί από την αστυνομία. Μετά από μικρή καθυστέρηση, η πτήση συνεχίστηκε για τη Γλασκώβη. Θα θέλαμε να ζητήσουμε συγγνώμη από όλους τους πελάτες που επηρεάστηκαν για την αναστάτωση που προκλήθηκε. Ως αεροπορική εταιρεία φιλική προς την οικογένεια, έχουμε μηδενική ανοχή στην ενοχλητική συμπεριφορά των επιβατών και η υγεία, η άνεση και η ευημερία όλων θα είναι πάντα η πρώτη μας προτεραιότητα».
Δείτε το βίντεο.
Πηγή: protothema.gr
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Την Τρίτη η κηδεία του άτυχου Ευέλπιδος – Στην Κύπρο καταφθάνει σήμερα η σορός του
Μεγέθους 2,5 ρίχτερ ο σεισμός που ταρακούνησε την Λάρνακα - Όλες οι πληροφορίες
Απαντά στις καταγγελίες ο Καπνουλλάς: «Σε καμία περίπτωση δεν απειλήθηκε με πειθαρχική δίωξη»
Jet ski: Επιτρέπεται να επιβιβάζονται τα παιδιά; Τι πρέπει να ξέρεις αν θες να ενοικίασεις - «Δεν έχουν την αναγκαία παιδεία»
Καύσιμα: Περίπου 20 ευρώ επιβάρυνση από τον τερματισμό του μειωμένου φόρου κατανάλωσης - Έρχονται αυξήσεις και στα υπόλοιπα προϊόντα
Με σύστημα fast track και ειδικευόμενους ιατρούς θα καταπολεμήσουν τις καθυστερήσεις στις Πρώτες Βοήθειες – Τα άλλα μέτρα