Θεσσαλονίκη: Διασωληνωμένο σε Μονάδα Νεογνών νοσηλεύεται το βρέφος από την Πτολεμαΐδα-Κρίσιμο το επόμενο 24ωρο

Θεσσαλονίκη: Διασωληνωμένο σε Μονάδα Νεογνών νοσηλεύεται το βρέφος από την Πτολεμαΐδα-Κρίσιμο το επόμενο 24ωρο

Πολύτιμη στάθηκε η συνδρομή της ΕΛ.ΑΣ. για την έγκαιρη και ασφαλή μεταφορά ενός νεογέννητου βρέφους από την Πτολεμαΐδα σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης. Με την ευχή να πάνε όλα καλά, οι αστυνομικοί που συμμετείχαν στη γέφυρα ζωής, είναι διατεθειμένοι να βαφτίσουν το μωράκι, το οποίο νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση διασωληνωμένο στη Μονάδα Νεογνών του Ιπποκράτειου νοσοκομείου. Ο χρόνος μετρούσε αντίστροφα, με τα περιπολικά, μαζί με το ασθενοφόρο, να διασχίζουν με ταχύτητα τους δρόμους που οδηγούσαν στο Ιπποκράτειο, καθώς τα πρώτα λεπτά ήταν κρίσιμα και η κατάσταση του παιδιού έχρηζε άμεσης αντιμετώπισης.

Η γέφυρα ζωής που στήθηκε, ολοκληρώθηκε σε 24 λεπτά από το Κλειδί Ημαθίας ως το νοσοκομείο της πόλης.

Η αγωνία και η συγκίνηση στο Κέντρο Επιχειρήσεων της Άμεσης Δράσης ήταν μεγάλη, είπε ο αρχιφύλακας Χρήστος Συμεωνίδης που συντόνιζε τους συναδέλφους του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η μητέρα που βρισκόταν στην 38η εβδομάδα κύησης είχε ρήξη πλακούντα και το αγοράκι υπέστη περιγεννητική ασφυξία.

 ΠΗΓΗ: ertnews.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Με άδεια του Αρχιεπισκόπου τέλεσε το μνημόσυνο της μητέρας του ο Τυχικός

Με άδεια του Αρχιεπισκόπου τέλεσε το μνημόσυνο της μητέρας του ο Τυχικός

Στην γενέτειρα του, τα Μέσανα της επαρχίας Πάφου, στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου, τέλεσε το Σάββατο ο Τυχικός το μνημόσυνο της μητέρας του Φρειδερίκης, μετά σχετική άδεια που εξασφάλισε από τον Αρχιεπίσκοπο Κύπρου Γεώργιο, Τοποτηρητή του Μητροπολιτικού θρόνου.

BEST OF TOTHEMAONLINE