Ένα παπούτσι κρυμμένο στο έδαφος έθεσε σε συναγερμό την Αστυνομία! Τι έκρυβε και συνελήφθη 21χρονος

Ένα παπούτσι κρυμμένο στο έδαφος έθεσε σε συναγερμό την Αστυνομία! Τι έκρυβε και συνελήφθη 21χρονος

Μπλεξίματα για 21χρονο από χωριό της επ. Αμμοχώστου αφού συνελήφθη μετά από μαρτυρία ότι αυτός ήταν το πρόσωπο πίσω από το κρυμμένο παπούτσι το οποίο είχε στο εσωτερικό του χάπια έκσταση

Σύμφωνα με την Αστυνομία μέλη της ΥΚΑΝ (Επαρχιακό Κλιμάκιο Αμμοχώστου) εντόπισαν χθες το πρωί, σε ανοιχτή περιοχή στην επαρχία Αμμοχώστου, ένα παπούτσι, κρυμμένο στο έδαφος, το οποίο περιείχε 79 χάπια έκσταση. 

Η περιοχή τέθηκε υπό διακριτική παρακολούθηση, μέχρι σήμερα το πρωί, χωρίς ωστόσο να προσεγγίσει κανείς την περιοχή.

Από περαιτέρω εξετάσεις που διενεργήθηκαν, εξασφαλίστηκε μαρτυρία εναντίον 21χρονου, κατοίκου χωριού της επαρχίας Αμμοχώστου. Εναντίον του εξασφαλίστηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψης, δυνάμει του οποίου συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση, για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Η ΥΚΑΝ (Επαρχιακό Κλιμάκιο Αμμοχώστου) διερευνούν την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Σε περιπέτειες η ΕΔΕΚ - Η υποψηφιότητα Κωστή Ευσταθίου για την προεδρία του κόμματος, διαταράσσει τις «ισορροπίες»

Σε περιπέτειες η ΕΔΕΚ - Η υποψηφιότητα Κωστή Ευσταθίου για την προεδρία του κόμματος, διαταράσσει τις «ισορροπίες»

Η απόφαση του μεμονωμένου βουλευτή της ΕΔΕΚ Κωστή Ευσταθίου να θέσει υποψηφιότητα για την προεδρία της ΕΔΕΚ, μπορεί να αιφνιδίασε κάποιους στην ΕΔΕΚ, ωστόσο, εδώ και αρκετές ημέρες υπήρχε μια επικοινωνία μεταξύ του Κωστή Ευσταθίου με την «πρωτοβουλία για την ΕΔΕΚ», σε σχέση με τις κινήσεις που θα πρέπει να γίνουν για τη «σωτηρία» του κόμματος, ύστερα από την απόφαση του Μαρίνου Σιζόπουλου, να παραιτηθεί από την προεδρία της ΕΔΕΚ.

BEST OF TOTHEMAONLINE