Φωτιά σε δωμάτιο ξενοδοχείου - Εκκενώθηκε προληπτικά

Φωτιά σε δωμάτιο ξενοδοχείου - Εκκενώθηκε προληπτικά

Πυρκαγιά ξέσπασε το βράδυ της Παρασκευής (30/06), σε δωμάτιο ξενοδοχείου στον Πρωταρά.

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίς, Ανδρέα Κεττή, πυρκαγιά ξέσπασε σε δωμάτιο του 2ου ορόφου τετραώροφου ξενοδοχείου στην περιοχή ¨Περνέρα¨ στον Πρωταρά. 

Ανταποκρίθηκαν πέντε πυροσβεστικά οχήματα από τον Πυροσβεστικό Σταθμό Αμμοχώστου, συμπεριλαμβανομένου και τηλεσκοπικού βραχιονοφόρου οχήματος. 

Η πυρκαγιά είναι υπό έλεγχο με ζημιές από την πυρκαγιά στο δωμάτιο.

Όπως ανέφερε ο κ. Κεττής, δεν υπήρχε κανένας εντός εντός του δωματίου. Μετά την ήχηση συναγερμού οι ένοικοι εγκατέλειψαν τα 113 δωμάτια τους και 255 άτομα μετακινήθηκαν σε ασφαλή υπαίθριο ανοικτό χώρο.

Τα μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας έκαναν έλεγχο για εγκλωβισμένα άτομα σε όλα τα επίπεδα των ορόφων και τέσσερα άτομα τα εντοπίστηκαν σε δύο διαφορετικά δωμάτια μεταφέρθηκαν με ασφάλεια επίσης σε ανοικτό χώρο χώρις κανένα πρόβλημα. Έγινε εξαερισμός και εκτόνωση των καπνών.

Προληπτικά στο περιστατικό βρίσκεται και ασθενοφόρο. Κλήθηκε επίσης για κάλυψη εκτός υπηρεσίας προσωπικό.

Τα αίτια της πυρκαγιάς θα διερευνηθούν αύριο σε συνεργασία με όλες τις αρμόδιες Κρατικές Υπηρεσίες.

* Φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προσωρινή «παύση» λόγω Πάσχα: Στη Europol τα στοιχεία για την υπόθεση «Σάντη» - Βίντεο

Προσωρινή «παύση» λόγω Πάσχα: Στη Europol τα στοιχεία για την υπόθεση «Σάντη» - Βίντεο

Σε αναμονή των εξελίξεων βρίσκεται η υπόθεση της λεγόμενης «Σάντη», καθώς η Αστυνομία απέστειλε τα στοιχεία στη Europol για έλεγχο, με το πόρισμα να αναμένεται εντός ημερών.

BEST OF TOTHEMAONLINE