Μεθυσμένος στο highway κτύπησε στο κιγκλίδωμα – Τον βρήκαν οι Αστυνομικοί στις 5.00 το απόγευμα

Μεθυσμένος στο highway κτύπησε στο κιγκλίδωμα – Τον βρήκαν οι Αστυνομικοί στις 5.00 το απόγευμα

Ο 52χρονος τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Σύμφωνα με το Αστυνομικό δελτίο,  στις 4.45μ.μ. του Σαββάτου 15 Αυγ. 2015, λήφθηκε στην Αστυνομία, πληροφορία για τροχαίο δυστύχημα, στο αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λάρνακας, παρά την Κόσιη.

Μέλη της Αστυνομία μετέβησαν στην περιοχή, όπου εντόπισαν ένα αυτοκίνητο, να βρίσκεται ακινητοποιημένο στη λωρίδα ασφαλείας του δρόμου. Στη θέση του οδηγού του οχήματος, βρισκόταν 52χρονος κάτοικος Λάρνακας.

Από εξετάσεις που διενεργήθηκαν στη σκηνή, διαπιστώθηκε ότι το εν λόγω όχημα, ενώ κινείτο προς Λάρνακα, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, παρέκλινε της πορείας του, με αποτέλεσμα να προσκρούσει στο κιγκλίδωμα του δρόμου και να ακινητοποιηθεί στη λωρίδα ασφαλείας.

Στον οδηγό του οχήματος διενεργήθηκε προκαταρκτικός έλεγχος αλκοόλης, με ένδειξη 128%μg, αντί 22%μg. Οδηγήθηκε στον Αστυνομικό Σταθμό Αραδίππου, όπου υποβλήθηκε σε τελικό έλεγχο αλκοόλης, με ένδειξη 97%μg.

Ο 52χρονος τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Αραδίππου διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Στη συνέντευξή του στο ThemaOnline και τον Τάσο Θεοδώρου, ο πρώην πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου, μιλά ανοιχτά για την επόμενη μέρα στην πολιτική, το μέλλον της παράταξης, τις εκλογές του 2026 και του 2028, τη διακυβέρνηση Χριστοδουλίδη, το Κυπριακό, αλλά και τα νέα πολιτικά φαινόμενα που ταράζουν τα νερά.

BEST OF TOTHEMAONLINE