Τουρίστρια στη Ρόδο αντιλήφθηκε ότι τη βιντεοσκοπούσαν ενώ έκανε σεξ

Τουρίστρια στη Ρόδο αντιλήφθηκε ότι τη βιντεοσκοπούσαν ενώ έκανε σεξ

Αλλιώς υπολόγιζε να περάσει με έναν Ισραηλινό που γνώρισε σε ένα μπαρ στο Φαληράκι μια 19χρονη Αγγλίδα που βρίσκεται στη Ρόδο για ολιγοήμερες διακοπές κι αλλιώς κατέληξε η ερωτική επαφή τους, καθώς αντιλήφθηκε ότι ο φίλος του τους... βιντεοσκοπούσε κρυφά χωρίς την συγκατάθεσή της!

Η νεαρή, που έχει καταλύσει σε ένα ξενοδοχείο στον Θεολόγο μαζί με δύο φίλες της, κατήγγειλε στο αστυνομικό τμήμα Ιαλυσού ότι είχε γνωρίσει πριν από δύο ημέρες δύο άγνωστα αγόρια ηλικίας περίπου 19 χρόνων από το Ισραήλ και έκαναν παρέα. Τα ξημερώματα της Τρίτης τους κάλεσε στο δωμάτιό της, όπου ήρθε σε ερωτική επαφή με τον έναν από αυτούς με την θέλησή της.

Όμως, ξαφνικά, είδε τον δεύτερο Ισραηλινό να καταγράφει τις περιπτύξεις τους και έβαλε αγανακτισμένη τις φωνές, με τους δυο φίλους να το βάζουν στα πόδια. Όπως είπε, δεν γνωρίζει τα στοιχεία τους ή πού διαμένουν κι έτσι οι έρευνες των αστυνομικών για τον εντοπισμό τους βρίσκονται σε εξέλιξη, καθώς σε βάρος των δύο Ισραηλινών έχει υποβληθεί μήνυση για παραβίαση των προσωπικών δεδομένων της 19χρονης.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κατηγορεί τον ΠτΔ για «προσβολή» των Τ/κ ο Τατάρ - «Εξυπηρετεί τις δικές του ατζέντες, οξύνει τις εντάσεις»

Κατηγορεί τον ΠτΔ για «προσβολή» των Τ/κ ο Τατάρ - «Εξυπηρετεί τις δικές του ατζέντες, οξύνει τις εντάσεις»

Για «προσβολή» των Τουρκοκυπρίων από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη με τις δηλώσεις του σε σχέση με την υπόθεση παράνομης κράτησης των 5 Ελληνοκυπρίων στα κατεχόμενα, κάνει λόγο ο Ερσίν Τατάρ.

BEST OF TOTHEMAONLINE