Φόνος έξω από μπυραρία στη Λεμεσό – Νεκρός 44χρονος και σοβαρά τραυματισμένος ένας 52χρονος

Φόνος έξω από μπυραρία στη Λεμεσό – Νεκρός 44χρονος και σοβαρά τραυματισμένος ένας 52χρονος

Υπέκυψε 44χρονος άντρας, έπειτα από μαχαιρώματα έξω από μπυραρία στη Λεμεσό ενώ, σε κρίσιμη κατάσταση βρίσκεται και ένας 52χρονος άνδρας.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, το θύμα και ο τραυματίας βρίσκονταν στη μπυραρία όταν, για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο, γύρω στη 2:00 τα ξημερώματα ξέσπασε καβγάς με άλλα πρόσωπα που βρίσκονταν στην εν λόγω μπυραρία.

Προέκυψε συμπλοκή με αποτέλεσμα δύο εκ των εμπλεκόμενων, να ανασύρουν μαχαίρια και να μαχαιρώσουν 44χρονο και 52χρονο.

Οι δύο φερόμενοι δράστες σύμφωνα με πληροφορίες από την Αστυνομία, εντοπίστηκαν και κλήθηκαν για κατάθεση στο ΤΑΕ Λεμεσού.

* Φωτογραφία αρχείου

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρέσβης ΗΠΑ: «Θα δείτε περισσότερα πολεμικά πλοία στην Κύπρο» – Τι είπε για κοινές ασκήσεις

Πρέσβης ΗΠΑ: «Θα δείτε περισσότερα πολεμικά πλοία στην Κύπρο» – Τι είπε για κοινές ασκήσεις

«Το μέλλον είναι πολύ φωτεινό», δήλωσε στο ΚΥΠΕ για την αμυντική και στρατιωτική συνεργασία ΗΠΑ – Κύπρου ο νέος Πρέσβης της χώρας στη Λευκωσία, Τζον Μπρέσλοου.

BEST OF TOTHEMAONLINE