Έξω φρενών με τα δημοσιεύματα γόης Έλληνας ηθοποιός: «Φαγώθηκαν να μας χωρίσουν…»

Έξω φρενών με τα δημοσιεύματα γόης Έλληνας ηθοποιός: «Φαγώθηκαν να μας χωρίσουν…»

Τα δημοσιεύματα που τον ήθελαν να έχει χωρίσει με τη Βαλέρια Χοψονίδου, προκάλεσαν την οργή του Μάνου Ιωάννου.

Αν και ο ηθοποιός πλέον και ειδικά μετά τον χωρισμό του από τη Ναταλία Γερμανού αποφεύγει να μιλάει για τη προσωπική του ζωή, άνθρωπος από το στενό του περιβάλλον πήρε την πρωτοβουλία και έκανε αποκαλύψεις για τον ηθοποιό και τη σύντροφό του, μεταφέροντας στην εφημερίδα «Real» τα λόγια του έξαλλου Μάνου Ιωάννου. 

«Καμία άλλη ύπαρξη δεν υπάρχει γιατί πολύ απλά δεν έχουμε χωρίσει με την Βαλέρια. Είμαστε μαζί κι ας κυκλοφορούν φήμες που μας θέλουν χώρια. Φαγώθηκαν να μας χωρίσουν, αλλά εμείς δεν θα τους κάνουμε την χάρη. Δεν θέλω να βλέπω την προσωπική μου ζωή κρεμασμένη στα περίπτερα, γι’ αυτό και αποφάσισε πλέον να μην απαντώ σε τίποτα» τόνισε σε φιλικό του πρόσωπο ο Μάνος Ιωάννου.

Έξαλλος ο Μάνος Ιωάννου: «Φαγώθηκαν να μας χωρίσουν»

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Ψήφος εμπιστοσύνης η παρουσία της Chevron στην κυπριακή ΑΟΖ - Aναγκαία η επιτάχυνση διαδικασιών με Αίγυπτο

ΠτΔ: Ψήφος εμπιστοσύνης η παρουσία της Chevron στην κυπριακή ΑΟΖ - Aναγκαία η επιτάχυνση διαδικασιών με Αίγυπτο

Στην επιτάχυνση των διαδικασιών για ολοκλήρωση των συμφωνηθέντων με την Αίγυπτο, αναφέρθηκε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος δέχθηκε, στο Προεδρικό Μέγαρο, τον Πρόεδρο της Chevron αρμόδιο για τις αναδυόμενες χώρες κ. Χαβιέ λα Ρόσα, ο οποίος επισκέπτεται την Κύπρο προτού μεταβεί στην Αίγυπτο.