Στην εντατική 18χρονη: «Έπεσε σε παγίδα γιατί κάποιοι δεν έλαβαν τα σωστά μέτρα»

Στην εντατική 18χρονη: «Έπεσε σε παγίδα γιατί κάποιοι δεν έλαβαν τα σωστά μέτρα»

Σε δημόσια καταγγελία, αναφορικά με τραυματισμό 18χρονης, προχώρησε ο Πρόεδρος της Οργάνωσης Παραπληγικών Κύπρου, Δημήτρης Λαμπριανίδης.

Σύμφωνα με ανάρτηση του κ. Λαμπριανίδη, «ένα κορίτσι 18 χρονών νοσηλεύεται στην εντατική μετά που έπεσε με τη μοτοσυκλέτα της από τον δρόμο στον υπό κατασκευή δρόμο με υψομετρική διαφορά σχεδόν ένα μέτρο και χωρίς ικανοποιητικά μέτρα ασφαλείας.»

«Ακόμα», όπως αναφέρει, «και στην περίπτωση που ένας οδηγός κάνει κάποιο λάθος το οδικό δίκτυο πρέπει να προστατεύει και όχι να τιμωρεί!»

Συνεχίζει τονίζοντας πως, «σε αυτή την περίπτωση το κορίτσι έπεσε σε παγίδα γιατί κάποιοι δεν έλαβαν τα σωστά μέτρα ασφαλείας και κάποιοι άλλοι δεν έλεγξαν για αυτά».

Κλείνοντας την ανάρτηση του, ο κ. Λαμπριανίδης, διερωτάται, «πόσο θα συνεχιστεί αυτή η ανευθυνότητα και η ανοχή από τους αρμόδιους;»

Δείτε την ανάρτηση του:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ενημερώθηκε για δείπνο με Ερντογάν με Κόστα-Φον ντερ Λάιεν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Ενημερώθηκε για δείπνο με Ερντογάν με Κόστα-Φον ντερ Λάιεν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας είχε σήμερα το πρωί τηλεφωνική επικοινωνία τόσο με την Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής όσο και με τον Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, με αντικείμενο της συζήτησης το χθεσινοβραδινό δείπνο που είχαν με τον Τούρκο Πρόεδρο και τον Τούρκο Υπουργό Εξωτερικών, είπε σήμερα ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.