Κληθείς να σχολιάσει τη στάση του κράτους στην υπόθεση του Θανάση, ο Εκπρόσωπος είπε ότι «μιλάτε για τη στάση της Νομικής Υπηρεσίας. Είναι ζήτημα της Νομικής Υπηρεσίας ως ανεξάρτητου θεσμού. Μιλάτε για μια τραγωδία που κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει ούτε την τραγωδία ούτε το ότι έχει περάσει η οικογένεια και η τραγική αυτή μάνα τα τελευταία 18 χρόνια».
Πρόσθεσε ότι «την ίδια στιγμή, όπως είναι καλά γνωστό, ο Γενικός Εισαγγελέας, η Νομική Υπηρεσία είναι ανεξάρτητος θεσμός και ως τέτοιος δεν μπορεί η Κυπριακή Κυβέρνηση, ο Πρόεδρος τη Δημοκρατίας, είτε να παρέμβει είτε να επέμβει στις δικές του γνωματεύσεις».
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
ΑΚΕΛ χωρίς σφυρί «με το βλέμμα στο μέλλον», παρουσία Μαυρογιάννη
Σήμερα οι τελικές αποφάσεις της Κυβέρνησης για ρεύμα και καύσιμα – Που γέρνει η πλάστιγγα
Βία κατά ηλικιωμένων γυναικών: Ο λόγος που αρκετά περιστατικά δεν καταγγέλλονται - «Ένα πάτσο σου έδωσε, δεν είναι τίποτε»
Ανακατεύει την τράπουλα και μετακινεί Γενικούς Διευθυντές σε άλλα Υπουργεία το Υπουργικό Συμβούλιο
Αδιέξοδο για Αστυνομία: 36χρονος δέχθηκε μαχαιριές αλλά αρνείται να μιλήσει - Η κατάσταση της υγείας του
Αυτός ο Υπουργός θα πηγαίνει στο Υπουργείο με το ποδήλατο – Οι διευθετήσεις που έκανε – Δείτε βίντεο