Ρωσία: Σε κρίσιμη κατάσταση στρατηγός του υπουργείου Εσωτερικών μετά από ατύχημα με «γουρούνα»

Ρωσία: Σε κρίσιμη κατάσταση στρατηγός του υπουργείου Εσωτερικών μετά από ατύχημα με «γουρούνα»

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται ο Ρώσος στρατηγός Αλεξάντερ Τράβνικοβ, πρώην πρύτανης του Πανεπιστημίου της Αγίας Πετρούπολης του υπουργείου Εσωτερικών Υποθέσεων της Ρωσίας, μετά από ατύχημα που είχε με «γουρούνα».

Σύμφωνα με τα ρωσικά ΜΜΕ, το ατύχημα συνέβη στο χωριό Λιποβάγια Γκόρα στο Λένινγκραντ όπου παραθέριζε ο 49χρονος. Ο Τράβνικοκ έχασε τον έλεγχο του οχήματός του υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες και τραυματίστηκε σοβαρά στο στομάχι και το νεφρό.

Το 2022, ο Τράβνικοβ είχε απομακρυνθεί από τη θέση του πρύτανη του Πανεπιστημίου του υπουργείου Εσωτερικών Υποθέσεων μετά τη σύλληψη τριών υψηλόβαθμων στρατηγών για υπόθεση κατάχρησης εξουσίας. Ο ίδιος είχε δηλώσει τότε ότι δεν ζητήθηκε η παραίτησή του, και ότι επρόκειτο για δική του απόφαση.

Πηγή: newsbeast.gr

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Κράτος Μαφία»: Η ανακοίνωση της Αρχής κατά της Διαφθοράς - Τα επόμενα βήματα και η μεγάλη δοκιμασία των θεσμών

«Κράτος Μαφία»: Η ανακοίνωση της Αρχής κατά της Διαφθοράς - Τα επόμενα βήματα και η μεγάλη δοκιμασία των θεσμών

Η ανακοίνωση της Αρχής Κατά της Διαφθοράς για την υπόθεση που συνδέεται με το βιβλίο «Κράτος Μαφία» του Μακάριου Δρουσιώτη ήταν αναμφίβολα μία από τις σημαντικότερες πολιτικές εξελίξεις των τελευταίων ετών. Όχι μόνο λόγω των προσώπων που φέρονται να περιλαμβάνονται στα ευρήματα της έρευνας, αλλά κυρίως γιατί ανοίγει μια νέα και ιδιαίτερα κρίσιμη φάση για τη λειτουργία των θεσμών και του κράτους δικαίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE