ΗΠΑ: O Τζο Μπάιντεν δεν αναμένει ύφεση – Διαβεβαιώνει πως η αμερικανική οικονομία είναι «δυνατή»

ΗΠΑ: O Τζο Μπάιντεν δεν αναμένει ύφεση – Διαβεβαιώνει πως η αμερικανική οικονομία είναι «δυνατή»

Ο Αμερικανός πρόεδρος, Τζο Μπάιντεν, ήταν καθησυχαστικός χθες Τρίτη (27.6.2023) και τόνισε πως η οικονομία των ΗΠΑ είναι «δυνατή τώρα» και ότι δεν αναμένει να προκύψει ύφεση.

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν έκανε τα σχόλια αυτά κατά τη διάρκεια ιδιωτικής εκδήλωσης με σκοπό τη συγκέντρωση κεφαλαίων στην Τσέβι Τσέις (Μέριλαντ). Οι δηλώσεις έγιναν την παραμονή ομιλίας του για την οικονομική του πολιτική στο Σικάγο.

Σήμερα ο Τζο Μπάιντεν αναμένεται να εκφωνήσει ομιλία στο Σικάγο για τα «Bidenomics», κατά τον νεολογισμό που χρησιμοποιούν συνεργάτες του για να περιγράψουν το όραμά του για την οικονομία των ΗΠΑ.

Ο ογδοντάρης δημοκρατικός πρόεδρος των ΗΠΑ πολλαπλασιάζει τις προεκλογικές εκδηλώσεις και τα ταξίδια του, δυο μήνες αφού άρχισε την εκστρατεία του για την επανεκλογή του το 2024.

 

Πηγή: newsit.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Προκλήσεις και προσδοκίες με την επιστροφή της Ολγκίν: Σήμερα η συνάντηση με Χριστοδουλίδη - Εστίαση σε οδοφράγματα και ΜΟΕ

Προκλήσεις και προσδοκίες με την επιστροφή της Ολγκίν: Σήμερα η συνάντηση με Χριστοδουλίδη - Εστίαση σε οδοφράγματα και ΜΟΕ

Στην Κύπρο βρίσκεται από την Πέμπτη το βράδυ, η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, η οποία θα έχει χωριστές συναντήσεις με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη και τον Τ/κ ηγέτη, Ερσίν Τατάρ.

BEST OF TOTHEMAONLINE