Πάει Βρυξέλλες για την Σύνοδο Αρχηγών του ΕΛΚ η Αννίτα - Οι επαφές που θα έχει

Πάει Βρυξέλλες για την Σύνοδο Αρχηγών του ΕΛΚ η Αννίτα - Οι επαφές που θα έχει

Η Πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού κα. Αννίτα Δημητρίου, αναχωρεί σήμερα για Βρυξέλλες όπου θα συμμετάσχει στη Σύνοδο Αρχηγών του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 29 Ιουνίου, αναφέρει ο ΔΗΣΥ σε ανακοίνωση του.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, στο πλαίσιο της Συνόδου, η Πρόεδρος του ΔΗΣΥ θα έχει διμερείς επαφές με τον Πρόεδρο του ΕΛΚ Manfred Weber, αρχηγούς κρατών και κυβερνήσεων μελών του ΕΛΚ και αρχηγούς των κομμάτων της αξιωματικής αντιπολίτευσης που ανήκουν στο ΕΛΚ.

Θα έχει επίσης, κατ’ ιδίαν συνάντηση με την Αντιπρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής κα. Dubravka Suica και την Ευρωβουλεύτρια Isabel Santos υπεύθυνη Rapporteur του Ευρωκοινοβουλίου για θέματα των αγνοουμένων στην Κύπρο.

Η Πρόεδρος του ΔΗΣΥ θα επιστρέψει στην Κύπρο την Παρασκευή 30 Ιουνίου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Απηύθυνε πρόσκληση στον Ερντογάν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - «Δεν είναι η Κύπρος που δεν αναγνωρίζει την Τουρκία»

Απηύθυνε πρόσκληση στον Ερντογάν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - «Δεν είναι η Κύπρος που δεν αναγνωρίζει την Τουρκία»

H Γαλλία μπορεί και οφείλει να διαδραματίσει ηγετικό ρόλο στις προσπάθειες για την επίλυση του Κυπριακού, δηλώνει στην "Le Figaro" ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος σημειώνει ότι αυτό είναι κάτι που συζητά εδώ και καιρό με τον Πρόεδρο της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν. 

BEST OF TOTHEMAONLINE