Πάει Βρυξέλλες για την Σύνοδο Αρχηγών του ΕΛΚ η Αννίτα - Οι επαφές που θα έχει

Πάει Βρυξέλλες για την Σύνοδο Αρχηγών του ΕΛΚ η Αννίτα - Οι επαφές που θα έχει

Η Πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού κα. Αννίτα Δημητρίου, αναχωρεί σήμερα για Βρυξέλλες όπου θα συμμετάσχει στη Σύνοδο Αρχηγών του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 29 Ιουνίου, αναφέρει ο ΔΗΣΥ σε ανακοίνωση του.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, στο πλαίσιο της Συνόδου, η Πρόεδρος του ΔΗΣΥ θα έχει διμερείς επαφές με τον Πρόεδρο του ΕΛΚ Manfred Weber, αρχηγούς κρατών και κυβερνήσεων μελών του ΕΛΚ και αρχηγούς των κομμάτων της αξιωματικής αντιπολίτευσης που ανήκουν στο ΕΛΚ.

Θα έχει επίσης, κατ’ ιδίαν συνάντηση με την Αντιπρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής κα. Dubravka Suica και την Ευρωβουλεύτρια Isabel Santos υπεύθυνη Rapporteur του Ευρωκοινοβουλίου για θέματα των αγνοουμένων στην Κύπρο.

Η Πρόεδρος του ΔΗΣΥ θα επιστρέψει στην Κύπρο την Παρασκευή 30 Ιουνίου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Λετυμπιώτης για παναπεργία: «Δεν έχει όφελος προς την οικονομία... Θέτει σε δοκιμασία το πνεύμα συνεργασίας»

Λετυμπιώτης για παναπεργία: «Δεν έχει όφελος προς την οικονομία... Θέτει σε δοκιμασία το πνεύμα συνεργασίας»

Για την στάση της Κυβέρνησης αναφορικά με την παναπεργία που προκήρυξαν οι συντεχνίες για το ζήτημα της Αυτόματης Τιμαριθμικής Αναπροσαρμογής (ΑΤΑ), μίλησε o Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.