Υπό έλεγχο η πυρκαγιά σε Κάθηκα-Στρουμπί - Κατέκαυσε έκταση περίπου τέσσερα εκτάρια

Υπό έλεγχο η πυρκαγιά σε Κάθηκα-Στρουμπί - Κατέκαυσε έκταση περίπου τέσσερα εκτάρια

Υπό έλεγχο τέθηκε η φωτιά που εκδηλώθηκε σε δύσβατη περιοχή μεταξύ τωνχωριών Κάθηκα και Στρουμπιού. 

Σύμφωνα με ανάρτηση στο twitter του εκπροσώπου Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κύπρου, Ανδρέα Κεττή, η πυρκαγιά είναι ελεγχόμενη και σε διαχειρίσιμη κατάσταση. Κατέκαψε συνολική έκταση περίπου τέσσερα εκτάρια ξηρά χόρτα και άγρια βλάστηση.

Ο κ. Κεττής  ανέφερε πως η περιοχή ασφαλίζεται και οριοθετείται με τη βοήθεια προωθητών γαιών. Επεσήμανε επίσης πως θα παραμείνουν πυροσβεστικές δυνάμεις για τυχόν αναζωπυρώσεις κατά τη διάρκεια της νύχτας. 

Στο έργο κατάσβεσης πρόσθεσε συνέδραμαν πέντε πυροσβεστικά οχήματα από τους πυροσβεστικούς σταθμούς Πάφου, Πόλης Χρυσοχούς, Πέγειας και Στρουμπιού, δύο από το Τμήμα Δασών, ένα από την Υπηρεσία Θήρας, δύο προωθητές γαιών και δύο πυροσβεστικά ελικόπτερα.

Πρόσθεσε πως το έργο κατάσβεσης κατέστη δύσκολο λόγω του δύσβατου της περιοχής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

«Βόμβα» από Α. Δημητρίου – «Καταγγελία για στενή συνεργάτη της Υπ. Υγείας, που φέρεται να εξυπηρετεί συγκεκριμένα οικονομικά συμφέροντα»

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΑΤΑ σε τεντωμένο σχοινί: «Όχι» από ΟΕΒ και ΚΕΒΕ, ενώ οι συντεχνίες είπαν «ναι χωρίς αλλαγές»

ΑΤΑ σε τεντωμένο σχοινί: «Όχι» από ΟΕΒ και ΚΕΒΕ, ενώ οι συντεχνίες είπαν «ναι χωρίς αλλαγές»

Δεν βγήκε τελικά «άσπρος καπνός» από τη σημερινή κοινή συνεδρίαση των εργοδοτικών οργανώσεων για το ζήτημα της Αυτόματης Τιμαριθμικής Αναπροσαρμογής (ΑΤΑ), καθώς ΟΕΒ και ΚΕΒΕ απέρριψαν ομόφωνα την κυβερνητική πρόταση που τους κατατέθηκε.

BEST OF TOTHEMAONLINE