«Μπλοκάρει» την πρωτεύουσα η αυριανή διαμαρτυρία - Ποιοι δρόμοι θα είναι κλειστοί

«Μπλοκάρει» την πρωτεύουσα η αυριανή διαμαρτυρία  - Ποιοι δρόμοι θα είναι κλειστοί

Ενόψει της αυριανής εκδήλωσης διαμαρτυρίας του Παγκύπριου Συνδέσμου Πρατηριούχων Υγρών Καυσίμων, η Αστυνομία ενημερώνει το κοινό ότι κατά την ώρα της εκδήλωσης, που αναμένεται να πραγματοποιηθεί γύρω στις 11π.μ., στο σημείο διέλευσης στον Άγιο Δομέτιο, οι δρόμοι που οδηγούν στο συγκεκριμένο σημείο, θα είναι κλειστοί για την τροχαία κίνηση.

Ακολούθως, οι συμμετέχοντες, αναμένεται να συνεχίσουν την διαμαρτυρία τους έξω από το Προεδρικό Μέγαρο. Κατά την εκεί παραμονή τους, το τμήμα του δρόμου μπροστά από το Προεδρικό, θα παραμείνει κλειστό για την τροχαία κίνηση.

Καλούνται οι οδηγοί να συμμορφώνονται με τις υποδείξεις των επί καθήκοντι αστυνομικών.

*Φωτογραφία αρχείου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Μήνυμα ΠτΔ: «Η μεγαλύτερη και πιο ουσιαστική μεταρρύθμιση στο Συνταξιοδοτικό από το 1980»

Μήνυμα ΠτΔ: «Η μεγαλύτερη και πιο ουσιαστική μεταρρύθμιση στο Συνταξιοδοτικό από το 1980»

Το πλαίσιο της Συνταξιοδοτικής Μεταρρύθμισης παρουσιάστηκε σήμερα στους κοινωνικούς εταίρους, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη να χαρακτηρίζει τη μεταρρύθμιση ως τη μεγαλύτερη και πιο ουσιαστική αλλαγή στο Συνταξιοδοτικό από το 1980.

BEST OF TOTHEMAONLINE