Πυρκαγιά σε κουζίνα στη Λακατάμια κινητοποίησε την Πυροσβεστική - Εισέπνευσαν καπνό δύο ανήλικα παιδιά

Πυρκαγιά σε κουζίνα στη Λακατάμια κινητοποίησε την Πυροσβεστική - Εισέπνευσαν καπνό δύο ανήλικα παιδιά

Σε πυρκαγιά σε κουζίνα οικίας στη Λακατάμια, ανταποκρίθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της Πυροσβεστικής, Ανδρέα Κεττή, από την πυρκαγιά η κουζίνα έπαθε εκτεταμένες ζημιές.

Η κατάσβεση της πυρκαγιάς έγινε από τον ιδιοκτήτη με λάστιχο κήπου και έγινε τελική κατάσβεση από την Πυροσβεστική Υπηρεσία.

Εντός της οικίας υπήρχαν δύο ανήλικα τα οποία έβγαλε έξω ο ιδιοκτήτης και πατέρας τους. Εισέπνευσαν καπνό και τους παρείχε επί τόπου το πλήρωμα του ασθενοφόρου τις  πρώτες βοήθειες.

Από τον καπνό επηρεάστηκε  και το σαλόνι της κατοικίας. Η πυρκαγιά προκλήθηκε από αναμμένο κερί στο χώρο της κουζίνας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Στα αποκαΐδια της κρίσης: Φωτιές, ευθύνες και ένας ανασχηματισμός, τον Σεπτέμβρη - Ποιοι υπουργοί «βλέπουν» την έξοδο

Στα αποκαΐδια της κρίσης: Φωτιές, ευθύνες και ένας ανασχηματισμός, τον Σεπτέμβρη - Ποιοι υπουργοί «βλέπουν» την έξοδο

Με τις φλόγες να έχουν αφήσει πίσω τους δύο νεκρούς, δεκάδες κατεστραμμένα σπίτια και επιχειρήσεις σε κοινότητες στην ορεινή Λεμεσό, η κυβέρνηση Χριστοδουλίδη δεν καλείται πλέον μόνο να διαχειριστεί τις συνέπειες μιας φυσικής καταστροφής, αλλά και τις πολιτικές αναταράξεις που πυροδοτούνται μέρα με τη μέρα.

BEST OF TOTHEMAONLINE