Προσπάθησαν να ταξιδέψουν με πλαστά διαβατήρια και κατέληξαν στο κελί

Προσπάθησαν να ταξιδέψουν με πλαστά διαβατήρια και κατέληξαν στο κελί

Στην σύλληψη δύο προσώπων προχώρησε η Αστυνομία στην Πάφο για υποθέσεις πλαστογραφίας και πλαστοπροσωπίας.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της ΑΔΕ Πάφου και Υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου Μιχάλη Νικολάου στις 23 Ιουνίου, η ώρα 16:45 παρουσιάστηκε στον τομέα αναχωρήσεων του αεροδρομίου Πάφου ένα πρόσωπο με προορισμό την Ιρλανδία. Κατά τον διαβατηριακό έλεγχο παρουσίασε διαβατήριο Σευχελλών το οποίο διαπιστώθηκε ότι ήταν πλαστό.

Ανακρινόμενο το άτομο αυτό ομολόγησε ότι τα στοιχεία του είναι διαφορετικά από αυτά που αναγράφονταν στο διαβατήριο. Συγκεκριμένα πρόκειται για 36χρονο αιτητή πολιτικού ασύλου. Αυτός συνελήφθη για πλαστοπροσωπία και πλαστογραφία.

Στην συνέχεια παρουσιάστηκε στο Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου το οποίο εξέδωσε εναντίον του διάταγμα κράτησης τριών ημερών.

Εξάλλου στις 24 Ιουνιου στις  11:10 παρουσιάστηκε στον τομέα αναχωρήσεων του αεροδρομίου Πάφου άντρας με δελτίο ταυτότητας Γαλλίας με προορισμό την Κολωνία της Γερμανίας.

Ηγέρθηκαν και πάλι υποψίες ότι το έγγραφο που ήταν πλαστό. Ανακρινόμενος ο άντρας είπε ότι είναι 23χρονος αιτητής πολιτικού ασύλου. Ακολούθως αυτός συνελήφθη για πλαστοπροσωπία και πλαστογραφία.

Οι εξετάσεις και για τις δύο υποθέσεις συνεχίζονται.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο Αβέρωφ σε πολιτική μετάλλαξη: Από τον ευρωπαϊσμό στο χαρτί των κυρώσεων και η αναζήτηση νέων πολιτικών συμμαχιών

Ο Αβέρωφ σε πολιτική μετάλλαξη: Από τον ευρωπαϊσμό στο χαρτί των κυρώσεων και η αναζήτηση νέων πολιτικών συμμαχιών

Η πολιτική ανανέωση είναι θεμιτή. Η προσαρμογή στις κοινωνικές ανάγκες είναι αναγκαία. Και η προσπάθεια ενός πολιτικού να διευρύνει την εκλογική του απήχηση, αποτελεί αναπόσπαστο μέρος, της δημοκρατικής διαδικασίας. Όταν, όμως, η αναζήτηση ενός νέου πολιτικού ακροατηρίου οδηγεί σε θέσεις που δημιουργούν ερωτήματα, για τη συνέπεια της προηγούμενης διαδρομής του, τότε το ζήτημα ξεπερνά την επικοινωνιακή στρατηγική και μετατρέπεται, σε πρόβλημα πολιτικής ταυτότητας.

BEST OF TOTHEMAONLINE