Νέοι Ε/κ και Τ/κ μιλούν για την εισβολή του 1974 και το Κυπριακό - Μνήμες, απόσταση και ένα κοινό όραμα
Πενήντα και πλέον χρόνια μετά την τουρκική εισβολή του 1974, η Κύπρος παραμένει ένα νησί διαιρεμένο.
Σύμφωνα με την Αστυνομία το περιστατικό σημειώθηκε στο Φεστιβάλ Πολεμίου όταν ο 23χρονος που είχε μεταβεί για να διασκεδάσει, ενώ βρισκόταν στο Φεστιβάλ χτυπήθηκε από άλλο πρόσωπο με πιάτο στο κεφάλι.
Ακολούθως ο 23χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του Γενικού Νοσοκομείου Πάφου και σύμφωνα με τον επί καθήκοντι ιατρό υπέστη κάκωση κεφαλής και του έγιναν συρραφές δεξιάς μετωπιαίας κεφαλής.
Μετά από μαρτυρία η Αστυνομία εξέδωσε ένταλμα σύλληψης σε 27χρονο ο οποίος συνελήφθη χθες, 14/08/2015, το μεσημέρι και τέθηκε υπό κράτηση.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις