«Έχω κάνει μπότοξ και έφτιαξα το στήθος μου για να επιστρέψω στην τηλεόραση»

«Έχω κάνει μπότοξ και έφτιαξα το στήθος μου για να επιστρέψω στην τηλεόραση»

Παρουσιάστρια δηλώνει χωρίς να έχει δεύτερες σκέψεις πως έχει κάνει μπότοξ και έφτιαξε και το στήθος της για να επιστρέψει στην τηλεόραση.

Εννέα χρόνια μετά η 55χρονη πια Anthea Turner επιστρέφει πιο… έτοιμη από ποτέ για τις τηλεοπτικές κάμερες.

Είπε στην The Daily Star πως: «Το botox είναι υπέροχο πράγμα. Ας το θέσουμε κατά αυτό τον τρόπο... μπορώ να είναι θυμωμένη αλλά όχι έξαλλη. Και έφτιαξα και το στήθος μου – είναι πολύ καλό» δήλωσε η παρουσιάστρια στα σχόλια σχετικά με την νεανική της όψη και πρόσθεσε πως δεν θα έλεγε ποτέ ψέματα αφού θεωρεί ότι λίγο «συμμάζεμα» ή και περισσότερο δεν είναι κακό».



Π

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Το Σάββατο 25/5 η συνάντηση ΠτΔ με Ολγκίν - «Πανέτοιμοι για συνέχιση προσπάθειας»

Το Σάββατο 25/5 η συνάντηση ΠτΔ με Ολγκίν - «Πανέτοιμοι για συνέχιση προσπάθειας»

Συνάντηση με την Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα έχει το ερχόμενο Σάββατο, 25 Μαΐου, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος εξέφρασε εκ νέου την ετοιμότητα της ε/κ πλευράς για συνέχιση της προσπάθειας επανεκκίνησης των διαπραγματεύσεων.