Κροατία: Δεν υπάρχουν επιζώντες από τη συντριβή ουγγρικού ελικοπτέρου

Κροατία: Δεν υπάρχουν επιζώντες από τη συντριβή ουγγρικού ελικοπτέρου

Τραγικός ήταν ο επίλογος των ερευνών για τον εντοπισμό του τρίτου μέλους του πληρώματος του ουγγρικού στρατιωτικού ελικοπτέρου που συνετρίβη χθες Τετάρτη στην Κροατία, αφού εντοπίστηκε σήμερα το πτώμα του.

Το Airbus H145M συνετρίβη υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες σε φαράγγι, κοντά στην πόλη Ντρνις, περίπου 50 χιλιόμετρα από τις ακτές της Αδριατικής.

Τα σωστικά συνεργεία που έσπευσαν στην περιοχή, εντόπισαν γρήγορα τα πτώματα δύο μελών του πληρώματος και αναζητούσαν τον τρίτο επιβαίνοντα.

«Το πτώμα ενός μέλους της ουγγρικής Πολεμικής Αεροπορίας εντοπίστηκε το απόγευμα της Πέμπτης», αναφέρει η ανακοίνωση του Υπουργείου Άμυνας της Κροατίας, ανακοινώνοντας την ολοκλήρωση της επιχείρησης έρευνας και διάσωσης.

Η Κροατία εντάχθηκε το 2009 στο ΝΑΤΟ και φιλοξενεί συχνά στο έδαφός της στρατιωτικές ασκήσεις της Συμμαχίας.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Και επισήμως σκυτάλη στην Κύπρο για την Προεδρία του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης

Και επισήμως σκυτάλη στην Κύπρο για την Προεδρία του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης

Η Κύπρος παρέλαβε, επίσημα τη σκυτάλη της Προεδρίας από τη Δανία στο Συμβούλιο Γενικών Υποθέσεων με μια ανταλλαγή δώρων μεταξύ της Υφυπουργού για Ευρωπαϊκά Θέματα Μαριλένας Ραουνά και της ομολόγου της Μαρία Μπγιέρ.

BEST OF TOTHEMAONLINE