Χειροπέδες σε καθηγητή για σεξουαλική κακοποίηση παιδιού - Στην κατοχή του υλικό παιδικής πορνογραφίας

Χειροπέδες σε καθηγητή για σεξουαλική κακοποίηση παιδιού - Στην κατοχή του υλικό παιδικής πορνογραφίας

Η Αστυνομία προχώρησε σήμερα 22/6 βάσει δικαστικού εντάλματος στη σύλληψη ενός άντρα, στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης που αφορά τα αδικήματα, της κατοχής ή απόκτησης παιδικής πορνογραφίας, απόπειρας άγρας παιδιών για σεξουαλικούς σκοπούς, σεξουαλικής κακοποίησης παιδιού και παρενοχλητικής παρακολούθησης.

Στην οικία του πιο πάνω προσώπου διεξήχθη έρευνα βάσει δικαστικού εντάλματος, κατά την οποία εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν ως τεκμήρια, ένα κινητό τηλέφωνο, δύο φορητοί ηλεκτρονικοί υπολογιστές, δύο σκληροί δίσκοι και ένα USB, τα οποία θα τύχουν δικανικής εξέτασης.

Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για καθηγητή Γυμνασίου.

Ο καθηγητής συνελήφθη και οδηγήθηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας, το οποίο εξέδωσε εναντίον του διάταγμα κράτησης για περίοδο οκτώ ημερών.

Ο Κλάδος Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Αρχηγείου συνεχίζει τις εξετάσεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Καμπανάκι» στη Βουλή: Κρίσιμη η συνεργασία με Τ/κ για τον αφθώδη πυρετό - Προειδοποιήσεις για νέο κύμα

«Καμπανάκι» στη Βουλή: Κρίσιμη η συνεργασία με Τ/κ για τον αφθώδη πυρετό - Προειδοποιήσεις για νέο κύμα

Την ανάγκη για συντονισμό δράσης για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του αφθώδους πυρετού, μαζί με την τουρκοκυπριακή κοινότητα, ανέδειξαν κατά τη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Γεωργίας την Τρίτη, τόσο οι η Υπουργός Γεωργίας Μαρία Παναγιώτου, εκπρόσωποι της Κυβέρνησης και λειτουργοί του κράτους, όσο και Βουλευτές και εκπρόσωποι αγροτικών οργανώσεων.