Στην Ολομέλεια της Βουλής οδηγείται το νομοσχέδιο για διευκόλυνση επενδύσεων

Στην Ολομέλεια της Βουλής οδηγείται το νομοσχέδιο για διευκόλυνση επενδύσεων

Στην ημερήσια διάταξη της Ολομέλειας της 13ης Ιουλίου θα βρίσκεται το νομοσχέδιο περί διευκόλυνσης των επενδύσεων, του οποίου η συζήτηση ολοκληρώθηκε την Πέμπτη στη συνεδρία της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Εσωτερικών, σύμφωνα με τον Πρόεδρο της Επιτροπής.

Σε δηλώσεις του μετά το τέλος της συνεδρίας, ο Άριστος Δαμιανού, Βουλευτής του ΑΚΕΛ και Πρόεδρος της Επιτροπής Εσωτερικών, ανέφερε ότι το νομοσχέδιο τροποποιήθηκε σημαντικά με τη συνδρομή των Υπουργείων Οικονομικών και Εσωτερικών και του Τμήματος Περιβάλλοντος. Το νομοσχέδιο, όπως εξήγησε, αφορά τη διευκόλυνση της αδειοδότησης στρατηγικών αναπτύξεων πέραν των €20 εκατ. στην Κυπριακή Δημοκρατία.

«Έγνοια μας είναι οι αναπτύξεις να γίνονται νόμιμα, με διαφάνεια και με απόλυτο σεβασμό στο περιβάλλον και το οικοσύστημα της Κυπριακής Δημοκρατίας», σημείωσε, προσθέτοντας ότι το νομοσχέδιο θα τεθεί ενώπιον της Ολομέλειας στις 13 Ιουλίου.

Από την πλευρά του, ο Πανίκος Λεωνίδου, Βουλευτής του ΔΗΚΟ, υπενθύμισε ότι η νομοθεσία κατατέθηκε από την προηγούμενη κυβέρνηση. «Φαίνεται ότι είμαστε πολύ κοντά στην κατάθεση του νομοσχεδίου στην Ολομέλεια πριν από τις θερινές διακοπές», κατέληξε.

Πηγή: ΚΥΠΕ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Θέλω να ταφώ στο χώμα, σε απλό τάφο» - Η διαθήκη του Πάπα Φραγκίσκου και οι τελευταίες επιθυμίες του για την κηδεία

«Θέλω να ταφώ στο χώμα, σε απλό τάφο» - Η διαθήκη του Πάπα Φραγκίσκου και οι τελευταίες επιθυμίες του για την κηδεία

Έτοιμος για την ημέρα που θα πέθαινε ήταν από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε το βαρύ αξίωμα ήταν ο Πάπας Φραγκίσκος που είχε περιγράψει -και δημόσια- πού και πώς ήθελε να γίνει η κηδεία του, που θα γίνει μέσα στο Σαββατοκύριακο - από την Τετάρτη θα εκτεθεί σε λαϊκό προσκύνημα.

BEST OF TOTHEMAONLINE