Μυστήριο ατύχημα – Στην εντατική ο οδηγός μοτοσυκλέτας – Μήπως είδατε ή ξέρετε κάτι;

Μυστήριο ατύχημα – Στην εντατική ο οδηγός μοτοσυκλέτας – Μήπως είδατε ή ξέρετε κάτι;

Το ατύχημα στο οποίο καλείται η Αστυνομία να ρίξει φως, ώστε τα αίτια του να εξακριβωθούν, καλείται να βοηθήσει οιασδήποτε τυχόν έχει οποιαδήποτε πληροφορία.

Την περασμένη Δευτέρα 10 Αυγούστου, 2015 και ώρα 5.40 το πρωί, συνέβη σοβαρό τροχαίο δυστύχημα στη διασταύρωση των Λεωφόρων Στασίνου και Σαλαμίνος στη Λευκωσία, με ενεχόμενο μοτοποδήλατο που οδηγούσε 67χρονος, ο οποίος νοσηλεύεται κρίσιμα στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας.

Από τη διερεύνηση του δυστυχήματος και σύμφωνα με πληροφορίες που δόθηκαν στην Αστυνομία, πιστεύεται ότι στο δυστύχημα πιθανόν να εμπλέκεται άγνωστο όχημα, το οποίο εγκατέλειψε την σκηνή.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε σχετικά με το εν λόγω δυστύχημα και αναφορικά με τα στοιχεία πιθανής εμπλοκής αυτοκινήτου, με σκοπό τον εντοπισμό του, να επικοινωνήσει με την Τροχαία Λευκωσίας στους αριθμούς τηλεφώνου 22-607020/22-802020, ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό, ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον αριθμό 1460.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Νίκος Δένδιας: Ποια μηνύματα στέλνει από τη Λευκωσία - Τα «ήρεμα νερά» και η Ευρωπαϊκή Άμυνα

Νίκος Δένδιας: Ποια μηνύματα στέλνει από τη Λευκωσία - Τα «ήρεμα νερά» και η Ευρωπαϊκή Άμυνα

Την άποψη ότι είναι χρήσιμα τα ήρεμα νερά καθώς και οι ήρεμοι αιθέρες, εξέφρασε ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας της Ελλάδας Νίκος Δένδιας, ο οποίος επισκέπτεται την Κύπρο. Μιλώντας ύστερα από τη συνάντηση με τον Κύπριο ομόλογό του Βασίλη Πάλμα, ο κ. Δένδιας έκανε ιδιαίτερη αναφορά στην τουρκική συμπεριφορά ειδικότερα τις τελευταίες ημέρες, στην Κάσο, βόρεια της Κρήτης, αλλά και η αντίδραση της Άγκυρας στο ζήτημα των περιβαλλοντικών πάρκων στις Κυκλάδες, λέγοντας πως οι κινήσεις αυτές, «δεν με καθιστούν ιδιαίτερα αισιόδοξο».

BEST OF TOTHEMAONLINE