VIDEO - Παναπεργία: Ξεκίνησαν οι επαρχιακές συγκεντρώσεις - «Ξεχύθηκε» στους δρόμους ο κόσμος - «Κάτω τα χέρια από την ΑΤΑ»
Ξεκίνησαν οι επαρχιακές συγκεντρώσεις που πραγματοποιούνται κατά την διάρκεια της παναπεργίας των συντεχνιών για την ΑΤΑ.
Το συνέδριο χαιρέτισε ο CEO της Cyta, κ Αντρέας Νεοκλέους, ο οποίος υπογράμμισε την κρισιμότητα της συζήτησης για θέματα Ποικιλομορφίας, Ισότητας και Συμπερίληψης στο εργασιακό περιβάλλον, «με στόχο την προώθηση μιας κοινωνίας χωρίς αποκλεισμούς, που παρέχει ίσες ευκαιρίες για όλα τα άτομα και αξιοποιεί τη δύναμη της ποικιλομορφίας για να δημιουργήσει καινοτομία, ανάπτυξη και πρόοδο».
Στο συνέδριο συμμετείχαν ως ομιλητές η Επίτροπος Ισότητας Φύλων κ Τζόζη Χριστοδούλου, η Διευθύντρια Μάρκετινγκ της Altamira κ Ραφαέλα Μιλτιάδους και ο Κειμενογράφος & Συντάκτης κ Αλέξανδρος Νταβιντιάν. Μίλησαν, επίσης, ο CEO της Grant Thorton κ Σταύρος Ιωάννου, ο Country Market Manager της ΙΚΕΑ Κύπρου κ Πέτρος Παπαϊωάννου και η Επικεφαλής Συμβουλευτικών Υπηρεσιών για Διαφορετικότητα, Ισότητα και Ένταξη και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της PWC κ Κλειώ Παπαδοπούλου. Όλοι οι ομιλητές συμμετείχαν και σε συζήτηση πάνελ, με συντονίστρια την κ Αλίκη Δράκου, Επικεφαλής Τμήματος Βιώσιμης Ανάπτυξης και Υπεύθυνη Ποικιλομορφίας, Ισότητας και Συμπερίληψης της Cyta.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις