Αυτή την Παρασκευή το Συνέδριο «Ασφαλής Αθλητισμός - Προστασία των παιδιών από τη Σεξουαλική Κακοποίηση και κάθε μορφής βία»

Αυτή την Παρασκευή το Συνέδριο «Ασφαλής Αθλητισμός  - Προστασία των παιδιών από τη Σεξουαλική Κακοποίηση και κάθε μορφής βία»

Ο Κυπριακός Οργανισμός Αθλητισμού διοργανώνει Συνέδριο με τίτλο «Ασφαλής Αθλητισμός-Προστασία των παιδιών από τη Σεξουαλική Κακοποίηση και κάθε μορφής βία» την Παρασκευή 23 Ιουνίου 2023 στο Κλειστό Γυμναστήριο «Τάσσος Παπαδόπουλος-Ελευθερία» στις 9:30 πμ.

Το Συνέδριο διοργανώνεται στα πλαίσια της τροποποίησης του περί ΚΟΑ νόμου και της Εθνικής Στρατηγικής του κράτους προκειμένου να προληφθούν και να εξαλειφθούν φαινόμενα εκφοβιστικών συμπεριφορών και πράξεων κακοποίησης ή παρενόχλησης σε βάρος αθλητών και αθλητριών.

Κατά τη διάρκεια του Συνεδρίου, θα πραγματοποιηθεί, σε συνεργασία με το Συμβούλιο Φωνή, εκπαίδευση και κατάρτιση σχετικά με το Εγχειρίδιο Σεξουαλικής Κακοποίησης στον Αθλητισμό, το οποίο έχει εκπονήσει ο ΚΟΑ με στόχο την παροχή λεπτομερούς και εμπεριστατωμένης ενημέρωσης και όλων των εμπλεκομένων σε θέματα αναγνώρισης και διαχείρισης περιστατικών σεξουαλικής κακοποίησης και εκμετάλλευσης παιδιών στον αθλητισμό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Σένγκεν: Δύσκολοι οι επόμενοι έξι μήνες - Η πρόοδος και τα πλεονεκτήματα

Σένγκεν: Δύσκολοι οι επόμενοι έξι μήνες - Η πρόοδος και τα πλεονεκτήματα

Στην τεράστια πρόοδο που έχει γίνει από τον Μάρτιο του 2023 μέχρι σήμερα με τελικό στόχο την πλήρη ένταξη της Κύπρου στον χώρο Σένγκεν, αναφέρθηκε ο Υπουργός Εξωτερικών Κωνσταντίνος Κόμπος, σε εκδήλωση που διοργάνωσε το Ινστιτούτο Γλαύκος Κληρίδης, για το συγκεκριμένο θέμα.

BEST OF TOTHEMAONLINE