Ομόφωνο «Όχι» Δήμου Αραδίππου στο εργοστάσιο ασφαλτικού στην Κόσιη

Ομόφωνο «Όχι» Δήμου Αραδίππου στο εργοστάσιο ασφαλτικού στην Κόσιη

Το Δημοτικό Συμβούλιο Αραδίππου αντιδρά ομόφωνα στην κατασκευή Μονάδας Παραγωγής και Ανακύκλωσης Ασφαλτικού Σκυροδέματος στην περιοχή της Κόσιης.

Σε ανακοίνωση του Δήμου αναφέρεται ότι «το Δημοτικό Συβμούλιο σε συνεδρίαση του που πραγματοποιήθηκε σήμερα Τετάρτη 21 Ιουνίου, συζήτησε αναλυτικά το θέμα της κατασκευής Μονάδας Παραγωγής και Ανακύκλωσης Ασφαλτικού Σκυροδέματος στην περιοχή της Κόσιης. Το Σώμα κατέληξε στην ίδια απόφαση που είχε ληφθεί και κατά την αντίστοιχη περίοδο του 2021, δηλαδή, την αντίδραση στο προωθούμενο κυβερνητικό σχέδιο, αφού υποστηρίζει πως η Μονάδα θα επιβαρύνει σημαντικά μία ήδη επιβαρυμένη περιοχή».

Ο Δήμαρχος Αραδίππου Ευάγγελος Ευαγγελίδης «ανέπτυξε τις τελευταίες εξελίξεις γύρω από το ζήτημα και ενημέρωσε το Δημοτικό Συμβούλιο ότι έχουν ήδη ξεκινήσει συζητήσεις με Δημάρχους της επαρχίας Λάρνακας, στη βάση της ανάπτυξης κοινής στρατηγικής αντίδρασης απέναντι στο κυβερνητικό σχέδιο. Με στόχο την κοινή στρατηγική αντίδρασης θα πραγματοποιηθεί συνάντηση όλων των Δημάρχων της επαρχίας Λάρνακας στα τέλη Ιουνίου».

Ο κ Ευαγγελίδης ανέφερε ακόμα ότι «θα προχωρήσουμε με δυναμικά μέτρα αντίδρασης για την μη ανάπτυξη της συγκεκριμένης μονάδας».

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ενοχλημένη η Τουρκία από τη συμφωνία της Κύπρου με τον Λίβανο για την ΑΟΖ – «Δεν έχουν την εξουσία για αποφάσεις που αφορούν όλο το νησί»

Ενοχλημένη η Τουρκία από τη συμφωνία της Κύπρου με τον Λίβανο για την ΑΟΖ – «Δεν έχουν την εξουσία για αποφάσεις που αφορούν όλο το νησί»

Την ενόχλησή της Άγκυρας για τη συμφωνία που υπέγραψε η Κύπρος με τον Λίβανο για την οριοθέτηση ΑΟΖ μετέφερε με ανακοίνωσή του το πρωί της Πέμπτης ο εκπρόσωπος τύπου του υπουργείου Εξωτερικών της Τουρκίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE