Γενικός Εισαγγελέας: Καταχώρισε έφεση σε υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης ανηλίκων

Γενικός Εισαγγελέας: Καταχώρισε έφεση σε υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης ανηλίκων

Έφεση εναντίον της ποινής φυλάκισης 11 ετών που επιβλήθηκε πρόσφατα από το Μόνιμο Κακουργιοδικείο Λεμεσού σε κατηγορούμενο για υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης ανηλίκων, καταχώρισε ο Γενικός Εισαγγελέας της Δημοκρατίας κ. Γιώργος Σαββίδης.

Ο κατηγορούμενος κρίθηκε ένοχος, κατόπιν ακροαματικής διαδικασίας, σε 12 κατηγορίες που αφορούν σε σεξουαλική κακοποίηση 2 ανήλικων προσώπων κάτω των 13 ετών.

Η ποινή φυλάκισης που έχει επιβληθεί στον κατηγορούμενο κρίθηκε ως έκδηλα ανεπαρκής, βάσει των γεγονότων διάπραξης των αδικημάτων, θεωρώντας ότι αυτή δεν αντικατοπτρίζει τη συνολική συμπεριφορά του κατηγορουμένου.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο Πρόεδρος που άλλαξε την πορεία της Κύπρου: Το έργο του Γιώργου Βασιλείου που άφησε εποχή - VIDEO

Ο Πρόεδρος που άλλαξε την πορεία της Κύπρου: Το έργο του Γιώργου Βασιλείου που άφησε εποχή - VIDEO

Θλίψη σκόρπισε σε ολόκληρη την κυπριακή κοινωνία, η είδηση θανάτου του πρώην Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας Γιώργου Βασιλείου. 

BEST OF TOTHEMAONLINE